Investiţii

articolul anterior articolul urmator

Încep exproprierile pentru drumul expres Craiova – Piteşti

1
3 Apr 2019 18:13:43
Autor: Elena Deacu

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că, în şedinţa de Guvern de miercuri, se va adopta o hotărâre pentru declanşarea procedurilor de expropiere pentru primul tronson al drumului expres Craiova-Piteşti.

Sumele estimate pentru despăgubirile care vor fi acordate pentru imobilele aflate pe traseul viitorului drum expres se ridică la aproximativ 4 milioane de lei.

„În domeniul infrastructurii, astăzi vom adopta o hotărâre pentru declanşarea procedurilor de expropiere pentru primul tronson al drumului expres Craiova-Piteşti, care va avea 17,7 kilometri. Sumele estimate pentru despăgubirile ce vor fi acordate pentru imobilele proprietate privată aflate pe traseul viitorului drum expres, aproximativ 4 milioane de lei, sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor. Drumul expres Craiova - Piteşti va avea patru benzi de circulaţie (două benzi pe sens) şi va ocoli oraşele de pe traseu: Balş şi Slatina”, a spus Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

_wakki m
3.04.2019, 18:29:35

veorica a dat ordonanță pentru liber la furat banii de exproprieri exproprierile, nu se stie pe când drumul expres, la anul și la mulți ani

Modifică Setările