Investiţii

articolul anterior articolul urmator

Aplicaţia de 500.000 de euro care te scapă de coada la medic

0
18 Jan 2018 18:41:40
Autor: Moldoveanu Diana
Docbook îşi propune să conecteze în 2018 pacienţi şi medici din 60 de oraşe ale României
Docbook îşi propune să conecteze în 2018 pacienţi şi medici din 60 de oraşe ale României

Un antreprenor român a lansat o aplicaţie care te ajută să-ţi faci programare la medic cu câteva click-uri. Investiţia iniţială în proiect a fost de 500.000 de euro, fiind creată o reţea de 75 de clinici cu 1.800 de medici din Capitală şi alte 10 oraşe.

Docbook, aplicaţia disponibilă atât în AppStore, cât şi în GooglePlay, îşi propune să simplifice şi să înlesnească relaţia pacient-doctor, oferind soluţia programării online, în timp real, direct de pe smartphone sau de peun computer.

Investiţia în dezvoltarea aplicaţiei se ridică la 500.000 de euro, iar, în acest moment, reţeaua de clinici partenere include 75 de nume, cu 1.800 de medici afiliaţi, din 11 oraşe. Utilizatorii pot face, astfel, programări în clinici precum precum Wellborn, Neolife, Spitalul Monza, Hipocrat 2000,Fundatia Regina Maria, LaurusMedical, Provita, Medicales, etc.  “Estimăm că anul acesta vom fi disponibili pentru pacienţi din majoritatea oraşelor mari  ale ţării, ceea ce, implicit, va creşte exponenţial şi numărul medicilor din care pacienţii pot alege: ne dorim peste 300 de clinici partenere şi peste 8000 de medici disponibili în aplicaţie", a precizat Cristian Barbu, managerul Docbook.  

Aplicaţia afişează medicii, ordonaţi prin geolocaţie, de la cel mai apropiat până la cel mai îndepărtat de utilizator, indicând orele şi zilele disponibile pentru programări, precum şi fotografiile lor şi testimoniale despre aceştia, postate de alţi utilizatori. Programarea este gratuită şi poate fi anulată oricând.

“Clinicile în care îţi poţi face o programare online în mod direct se numără pe degetele de la o mână, în majoritatea cazurilor, fiind nevoie de completarea unui formular, urmând ca primirea confirmării să fie făcută în 24 de ore. Timpul mediul de aşteptare şi programare efectivă în call-center-uri este de 10 minute - asta în cazul în care suni la o singură clinică. Prin aplicaţia noastră, un pacient nu este obligat să se limiteze la consultarea opţiunilor dintr-o singură clinică, ci dintr-o întreagă reţea de clinici pe care le avem partenere. În mai puţin de un minut, poate face o evaluare a soluţiilor pe care i le oferim, poate alege, în consecinţă, şi primi confirmarea programării”, a declarat Cristian Barbu, antreprenorul care a dezvoltat această aplicaţie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările