Investiţii

articolul anterior articolul urmator

CFR SA investeşte peste 22 de milioane de lei pentru repararea unor poduri de pe raza judeţelor Sibiu şi Harghita

0
5 Mar 2021 10:18:03
Autor: Melania Agiu
FOTO: Facebook CFR Infrastructura
FOTO: Facebook CFR Infrastructura

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA investeşte 22,1 milioane de lei, din fonduri bugetare, pentru lucrări de reparaţii la 3 poduri şi podeţe de pe raza judeţelor Sibiu şi Harghita.

Potrivit companiei, vor fi efectuate şi reparaţii la platforma staţiei Sibiu, prin înlocuirea aparatelor de cale şi prelungirea tunelului pietonal, transmite News.ro.
 
”Sucursala Regională CF Braşov a lansat licitaţia pentru execuţia lucrărilor de reparaţii la podul de la km 115+961 (inclusiv trecerea la nivel) şi podeţ de la km 129+710, ambele obiective aflate între staţiile Ghimeş - Siculeni, şi la podeţul CF situat la km 33+203, între staţiile Vinţu de Jos - Sibiu.”, informează compania. 
 
Sursa citată menţionează că, valoarea totală estimată, pentru lucrările de reparaţii la cele 3 obiective, este de 7.801.000 lei.
 
”Anunţul de participare la licitaţia deschisă şi documentaţiile de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP), la adresa www.e-licitatie.ro. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 07.04.2021.”, precizează CFR SA.
 
De asemenea, conform datelor transmise de companie, tot pe raza SRCF Braşov a fost reluată şi licitaţia pentru lucrări de reparaţii la platforma staţiei CF Sibiu, cu înlocuirea aparatelor de cale (Cap Y) şi prelungirea tunelului pietonal până la linia 8, investiţie în valoare estimată de 14.330.279 lei, cu termen limită de primire şi deschidere a ofertelor în data de 29.03.2021.
 
”Lucrările de reparaţii la cele 4 obiective feroviare aflate pe raza SRCF Braşov sunt incluse în programul de investiţii cu finanţare asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat şi au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de exploatare, prin creşterea gradului de confort şi siguranţă.”, au anunţat reprezentanţii CFR SA.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările