Investiţii

articolul anterior articolul urmator

Dăncilă anunţă începerea negocierilor pentru Autostrada Ploieşti – Braşov

3
3 Apr 2019 18:11:21
Autor: Elena Deacu
Viorica Dăncilă FOTO gov.ro
Viorica Dăncilă FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că în curând va începe negocierea clauzelor contractului de parteneriat public-privat pentru Autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov.

 „Facem progrese în privinţa proiectului Autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov, o investiţie aşteptată de români, foarte importantă pentru susţinerea dezvoltării economice. Deşi guvernele anterioare au tot promis că vor realiza această autostradă şi au făcut şi refăcut studiile de fezabilitate, noi, în numai câteva luni, am ajuns în faza finală a achiziţiei publice. Recent, conform termenului-limită stabilit, o asociere de firme, cu vastă experienţă în domeniul infrastructurii, a depus oferta detaliată pentru construirea şi operarea în parteneriat public-privat a Autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov”, a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri.

Ea a spus că oferta a fost deschisă de Comisia de evaluare şi se verifică documentaţia, iar în scurt timp va începe negocierea clauzelor contractului de parteneriat public-privat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

_wakki m
3.04.2019, 18:31:13

în faza finală a achiziţiei publice au mai ajuns si alții de vreo 4 sau cinci ori e timpul ca adunătura de hoți de la pizede să mai organizeze un bal cu furăciune pentru autostrada asta

+1 (3 voturi)
kalu kalu
3.04.2019, 20:41:21

Pai prostii din astea am auzit de multe ori. Minciuni pentru amaratii care va voteaza. Vrajeli si praf in ochi, incompetentilor.

+1 (3 voturi)
Cel Mare Scarambeu
3.04.2019, 22:49:38

Eu astept de cativa ani sa anunte cand este gata nu cand incep sa negocieze.De astea au mai anuntat la giecare schimbare de govern si au fost destule numai in ultimii 2 ani.

-1 (1 vot)