Investiţii

articolul anterior articolul urmator

Drulă: La Podul de la Brăila lucrările merg din plin, dar la drumurile expres de legătură nu au început încă/ Nu am găsit autorizaţia de construire emisă VIDEO

0
12 Feb 2021 14:03:29
Autor: News.ro

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă, vineri, că la Podul de la Brăila lucrările merg din plin, dar la drumurile expres de legătură nu au început încă. Ministrul afirmă că autorizaţia de construire a acestor drumuri nu a fost emisă şi a cerut urgentarea demersurilor.

”Pe final de săptămână, o filmare cu Podul de la Brăila. O lucrare spectaculoasă, un pod suspendat cu lungime totală de 1974m şi deschiderea principală de 1120m. Cele două turnuri vor avea aproape 200m înălţime. La pod lucrările merg din plin, dar la drumurile expres de legătură care au aprox. 21 km lungime în total (şi care sunt necesare pentru folosirea podului) nu au început încă. Nu am găsit autorizaţia de construire pentru aceste drumuri emisă când am venit în minister”, a scris, vineri, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Acesta anunţă că a fost constituită o echipă de lucru şi, în ultimele săptămâni, au fost finalizate exproprierile suplimentare, iar săptămâna această a fost emisă de Agenţia de Mediu şi decizia privind acordul de mediu. 

”Tot ce mai rămâne este depunerea de către constructor a documentaţiei pentru autorizaţia de construire şi emiterea acesteia de către minister. Am cerut atât constructorului, cât şi companiei naţionale de drumuri, să urgenteze la maxim aceşti paşi, pentru ca lucrările la drumurile de legătură să înceapă odată cu vremea bună”, a mai scris Drulă. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările