Investiţii

articolul anterior articolul urmator

Grindeanu, despre proiectele CNAIR: Nu ne ferim să aplicăm penalităţi. Analizăm proiectul tehnic pentru Autostrada Buzău-Focşani

0
21 Jan 2022 09:30:18
Autor: Afrodita Cicovschi

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, după o analiză a proiectelor CNAIR că majoritatea avansează bine, dar sunt şi unele care trebuie accelerate.

„Nu ne ferim să aplicăm penalităţi, dar trebuie găsite şi alte soluţii care să accelereze proiectele”, a transmis ministrul. Acesta a precizat că în perioada următoare va fi semnat contractul pentru secţiunea 2 Sibiu-Piteşti
 
”Am avut astăzi o nouă şedinţă de analiză a proiectelor CNAIR. Conducerea şi echipa tehnică mi-au prezentat evoluţia proiectelor de infrastructură rutieră. Timp de 4 ore am analizat în detaliu fiecare proiect în parte”, a scris, joi seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu.  
 
Potrivit ministrului, ”majoritatea proiectelor evoluează bine”.  
 
”Sunt şi proiecte care trebuie accelerate! Nu ne ferim să aplicăm penalităţi, dar trebuie găsite şi alte soluţii, care să accelereze proiectele”, a mai transmis ministru. 
 
Grindeanu anunţă că vineri va fi analizat în CTE CNAIR proiectul tehnic pentru Autostrada Buzău-Focşani. 
 
”În perioada următoare va fi semnat contractul pentru secţiunea 2 Sibiu-Piteşti. Aştept începerea sezonului de construcţii pentru a vedea evoluţii şi în şantiere. Până atunci CNAIR pune la punct toate aspectele logistice”, a mai afirmat Grindeanu.  
 
Potrivit acestuia, dacă proiectele sunt pregătite din timp, ”la momentul reluării lucrărilor nu vor mai putea fi invocate blocaje cauzate de autorităţi”.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările