Investiţii

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Guvernul renunţă la parteneriatul public-privat pentru Autostrada Comarnic – Braşov

15
21 Jul 2019 14:55:41
Autor: Elena Deacu
Viorica Dăncilă FOTO Facebook
Viorica Dăncilă FOTO Facebook

15 Comentarii

Radu Mircea
21.07.2019, 15:07:03

# lar s-au sucit si din nou ma tem ca pe timpul mandatului meu n-am sa reusesc sa merg macar odata la Sinaia sau Predeal fara sa pomenesc tot calendarul crestin ortodox , plus citeva vorbe de duh de prin alte religii si neamuri apropiate guvernantilor nostri . Totusi Vasilica ar putea sa fie mai precauta daca tine macar o lacrima la cel care a scos-o de la clasa de traforaj si a facut-o OM . Cum credeti voi ca se simte Fuhrerul in puscarie unde dupa ce ca nu-l mai cunaste nimeni , vede ca se alege praful si pulberea de mostenirea sa politico-economica ???

+4 (6 voturi)
Alfa Omega
21.07.2019, 16:12:19

Imi vine sa vomit cand citesc ca cu chinezi si cu turci facem autostrada ! Proasta esti vio-vasilico sa te ia dr@ku' cu cine te-a pus premier si si-a batut joc de tara, de bani nostri si de noi !

+6 (8 voturi)
Carmen Florea
21.07.2019, 16:32:16

... pe scurt, pe rromaneste adica: COMISIONU' cat e? ... ca sa stim si noi de ce fug firmele, hotilor: nu va apucati de treaba pana nu stabiliti COMISIONU', altfel de unde ati mai putea sa furati niste miliarde? In Romania intai conteaza cum hotii sa-si umple sacii si e nevoie de 'tratative' de lunga durata, macar si prin 2060, care-i problema? oricum voturile curg-garla si maine-s tot la uluc chiar daca n-au facut macar o cusca pt caine, dar banii nu-s, s-au dus pe 'fezabilitate' in ... 2005 ca sa construiasca in 2025, adica normal ca 'fezabilitatea' nu mai e in pas cu timpul si trebuie facuta alta: iar niste sute milioane in sacii clanurilor de sarlatani si asa da-i cu munca de 'fezabiliatate' pana in 2060... Hotii traiesc si se lafaiesc, iar contribuabilii fac 24 de ore dintr-un capat in altul al tarii, pe care nu le faci nici inconjurand Europa de 2 ori ...

+4 (6 voturi)
Constantin Bostan
21.07.2019, 16:33:14

De dimineata si pana seara , de luni si pana duminica , de ani de zile se discuta despre autostrada Comarnic - Bucuresti - un cacat de cativa km doar ! Se discuta , se fac contracte apoi se anuleaza si apoi iar se anunta , etc aapoi mai vine Cuc , pleaca si o ca vina alt cuc care o sa faca ...O tara din lumea aIV -a , sunt tari africane considerate lumea a III a dar au mult mai multi km de autostrada .! Dupa 30 de ani de la instalarea la putere a neobolsevicilor cleptomani , nu s-a construit inca nicio autostrada ! O tara de tzigani balkanizati !

+3 (5 voturi)
Michael Lang
21.07.2019, 17:15:33

"Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că Guvernul a renunţat la intenţia de a construi autostrada Comarnic – Braşov în parteneriat public-privat şi va folosi, în schimb, fonduri guvernamentale." ASTFEL NOI STABILIM COMISIONUL PENTRU CORUPTIE SI CASTIGATORUL CONTRACTULUI. DOAR BANII SUNT AI ROMANILOR !

+2 (4 voturi)