Investiţii

articolul anterior articolul urmator

Procter & Gamble va deschide o nouă fabrică în România. Ce va produce unitatea

2
5 Dec 2019 18:22:02
Autor: News.ro
Procter & Gamble va produce PODS în România
Procter & Gamble va produce PODS în România

Grupul Procter & Gamble a anunţat că va finaliza, în 2021, o nouă fabrică la Urlaţi, de capsule de detergent (PODS). Compania, care a aniversat 25 de ani de prezenţă în România, a primit ajutor de stat, pentru această investiţie, de circa 29 milioane lei.

„Anul acesta P&G a făcut un alt pas semnificativ pe piaţa din România. Recent, am anunţat o investiţie importantă – dezvoltarea unei noi fabrici la Urlaţi, în care P&G va produce capsule de detergent lichid (PODS), una dintre cele mai mari inovaţii ale P&G din categoria îngrijirea ţesăturilor. Profilul atractiv al României, succesul companiei pe piaţă şi, mai ales, calitatea înaltă a oamenilor care lucrează aici, au făcut ca această investiţie să se realizeze”, a spus Antoine Brun, vicepreşedintele Procter & Gamble Europa de Sud-Est.

Compania Procter&Gamble aniversează 25 de ani de prezenţă în România. Momentul a fost marcat printr-un eveniment organizat la Teatrul de Operetă şi Musical ‘Ion Dacian’, la care au participat reprezentanţi ai autorităţilor, parteneri şi angajaţi.

Începând cu 2010, România găzduieşte la Urlaţi, Prahova, şi una dintre cele mai avansate fabrici P&G din punct de vedere tehnologic şi al protecţiei mediului la nivel global. Această fabrică pentru produse pentru îngrijirea părului deserveşte peste 1 miliard de consumatori din mai mult de 40 de pieţe din Europa, Turcia, Israel, Asia Centrală şi Regiunea Caucaz.

Procter & Gamble este una dintre cele mai mari companii FMCG de pe piaţa locală şi a creat peste 750 de locuri de muncă. Produsele P&G sunt prezente în peste 90% din gospodăriile din România. Procter & Gamble oferă mărci precum Ariel, Pampers, Lenor, Fairy, Oral B, Gillette, Pantene şi Head & Shoulders.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

kitty kat
5.12.2019, 19:11:34

Caltabosi si carnati de Plescoi ...

Markus Roman
5.12.2019, 22:08:43

Urlati 5 minuteeeee !

Modifică Setările