Investiţii

articolul anterior articolul urmator

Unde să investeşti bani pentru a-i economisi şi pentru a avea profit

0
Articol publicitar
16 Jan 2020 13:03:08
Autor: ADH

Consultanţa în domeniul investiţiilor este un sistem de măsuri elaborat de consultanţi profesionişti şi care vizează obţinerea unui profit din investiţiile financiare ale clientului. Într-o situaţie economica instabilă, este greu de înţeles în ce direcţie se deplasează piaţa financiară.

Mulţi antreprenori, în special reprezentanţii întreprinderilor mici şi mijlocii, se trezesc într-un adevărat haos din care nu mai ştiu cum să iasă. Conceptele şi tendinţele se schimbă aproape zilnic şi este aproape imposibil să le ştii tainele fără o pregătire profesionala. Unde să investeşti bani pentru a-i economisi şi pentru a avea profit? Cum se calculează riscurile de investiţii? Cum se face un plan de investiţii competent? Numai o firmă de consultanta în investitii îţi va răspunde în detaliu la toate aceste întrebări. Mai mult, un consultant în investiţii se va implica în dezvoltarea şi implementarea proiectului tău de investiţii. Experţii în investiţii. pot justifica, calcula şi pune în practică investiţii. financiare promiţătoare.

Firma de consultant în investiţii. - Sarcini

Consultanţii de la firma de consultanta in investitii. pot rezolva o serie de sarcini curente:

  • selectează cele mai eficiente scheme de investiţii.;
  • fac o previziune a fluxurilor de capital;
  • aleg obiecte de investiţii.;
  • negociază cu parteneri, bănci, companii de asigurări;
  • elaborează planuri de afaceri şi studii de fezabilitate, mai exact studiul de fezabilitate al proiectului de investiţii.

Uneori, doar recomandările generale ale specialiştilor de la firma de consultanţă în investiţii sunt suficiente pentru conducerea companiei, iar în alte cazuri, se transfera complet managementul portofoliului de investiţii al companiei, în mâinile consultanţilor. Dinamica pozitivă în dezvoltarea afacerilor depinde nu numai de implementarea cu succes a sarcinilor de producţie, ci şi de eliminarea cu pricepere a banilor liberi ai companiei. În ciuda faptului ca în ultimii ani capacităţile financiare ale majorităţii companiilor au scăzut semnificativ, problema investiţiilor prudente de capital rămâne relevantă. Mai mult, în condiţiile unei crize prelungite, este esenţial ca firmele şi companiile să primească venituri din investiţii. în numerar, promiţătoare. în proiecte terţe.

Firma de consultanta în investiţii. Odas Global Consulting SRL

Alegerea unei firme de consultanţă în afaceri şi investiţii, de încredere, va ajuta la rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Una dintre aceste firme competente, este  Odas Global Consulting, un furnizor de servicii intelectuale pentru investiţii.

Consultanţa în domeniul investiţiilor este strâns legată de consultanţa în afaceri, despre care Managerul General Odas Global Consulting – Ionuţ Dragoş Onescu spune:

"În momentul în care te-ai decis să apelezi la o firmă de consultanţă fonduri europene pentru propria afacere, şi care să te reprezinte în demersurile tale, Odas Global Consulting SRL, este de departe cea mai potrivită alegere. Experienţa consultanţilor. Odas Global Consulting poate fi hotărâtoare pentru obţinerea celor mai bune rezultate. Activăm de peste 16 ani în domeniul consultanţei în fonduri europene şi afaceri,timp în care echipa Odas a obţinut, rezultate remarcabile numeroşilor clienţi care au apelat la noi, încântaţi de calitatea serviciilor, tratamentul special de care au avut parte, seriozitatea şi profesionalismul de care a dat dovada echipa Odas Global Consulting, dar mai ales prin rezultatele obţinute. Nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt. Pentru noi vorbesc cifrele. S-au concretizat peste 280 de proiecte care au beneficiat de finanţare, atrăgându-se pentru clienţii noştri,  incredibila suma de 350.000.000 de euro de-a lungul timpului, bani  necesari punerii în aplicare a proiectelor pe care aceştia şi le doreau. Rezultatele ne situează în poziţia de lider detaşat în topul companiilor de consultanţă din România."

Care este sarcina firmei de consultant în afaceri

Deci, sarcina principală a firmei de consultanţă în domeniul investiţiilor este de a ajuta clientul sa găsească cea mai profitabila schema pentru implementarea proiectelor sau finanţarea activităţilor de bază. Ca parte a acestei sarcini, consultanţii oferă o serie de servicii independente. 

Dezvoltarea proiectelor de investiţii

Dezvoltarea proiectelor de investiţii. este principalul serviciu de consultanta pentru investiţii. Consultanţii în investiţii. creează proiecte de investiţii., elaborează scheme de implementare, prevăd direcţia şi creşterea fluxurilor financiare şi analizează riscurile. Consultanţii calificaţi au la dispoziţie cele mai recente dezvoltări tehnologice şi metodologice, permiţându-le sa aducă contribuţii „în funcţie de ştiinţă”, şi nu pe baza preferinţelor şi intuiţiei personale. Aceasta abordare reduce riscurile. Consultanţii oferă clienţilor recomandări rezonabile şi utile cu privire la finanţarea proiectelor şi a activităţilor curente. Nu toţi managerii sunt capabili să îşi gestioneze raţional propriile active. Optimizarea pricepută a bugetului, eliberează adesea mai multe fonduri gratuite decât venituri din extinderea producţiei sau intrarea pe noi pieţe. Consultanţii vor analiza afacerile financiare ale companiei şi vor oferi sfaturi în ce direcţie sa se mute - sa crească capitalul social, să-şi schimbe structura, să emită obligaţiuni, sa obţină un împrumut bancar. Alegerea strategiei depinde de obiectivele pe termen lung ale clientului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările