Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

100 de agenţii de turism din întreaga lume au pregătit vacanţe exotice: Putem redeschide în orice moment

0
27 May 2020 12:43:47
Autor: Afrodita Cicovschi

100 de agenţii de turism din întreaga lume şi 500 de hoteluri au pregătit numeroase vacanţe exotice, anunşând că au luat toate măsurile de siguranţă, fiind pregătite să redeschidă în orice moment.

 Eturia este în permanentă legătură cu partenerii din destinaţiile extra-europene, care sunt deja pregătiţi cu toate măsurile de siguranţă necesare să primească turişti, de îndată ce autorităţile vor permite deschiderea graniţelor. astfel, eturia este alături de turiştii care vor să călătorească imediat ce graniţele se deschid. 
  
 Eturia are în acest moment contracte directe cu peste 500 de hoteluri şi colaborează cu mai mult de 100 de agenţii de turism şi companii specializate în managementul destinaţiei din jurul lumii. De la debutul pandemiei, peste 50% dintre hotelurile cu care Eturia colaborează şi-au suspendat temporar activitatea.  
  
 „Chiar dacă domeniul turismului a fost cel mai afectat în această perioadă, partenerii externi caută permanent soluţii să păstreze legătură cu noi, fiind conştienţi că numai prin suport reciproc vom putea depăsi acest impas. În acest sens, numărul discuţiilor online s-a înmulţit simţitor, în aşa fel încât ne menţinem permanent informaţi în legatură cu situaţia actuală în fiecare destinaţie în care noi operăm vacanţe şi rămanem conectaţi la realitatea specifică fiecărui loc.
 
Tot prin prisma relaţiei apropiate cu partenerii şi a deschiderii lor către soluţii, am putut amâna vacanţele turiştilor, am putut să oferim acestora vouchere cu valabilitate chiar şi de doi ani şi de asemenea am putut să găsim impreună răspunsuri la toate întrebările venite din partea clienţilor noştri,” a declarat Hardik Shah, Contracting Manager Eturia. 
  
 Fiecare agenţie şi hotelier cu care Eturia colaborează achizitionează kituri de igienizare şi îşi instruieşte deja angajaţii în ceea ce priveşte noile măsuri de siguranţă, dar sunt revizuite şi produsele oferite în cadrul pachetelor de vacantă pentru a fi adaptate contextului actual.  
  
 „Încurajator este faptul că partenerii noştri din destinaţiile exotice sunt pregătiti, că imediat ce autoritătile vor permite, să redeschidă hotelurile în aşa fel încât să se respecte noile măsuri de protecţie şi igienă.
 
Motivul principal este faptul că aparţin unor branduri recunoscute care functionează după reguli clare şi au deja standarde ridicate de calitate, astfel că implementarea unor noi proceduri se poate face rapid şi eficace, în plus, în unele destinaţii turismul este principală sursă de venit. În această perioadă, fiecare companie din domeniu se reinventează în aşteptarea unui semn că vacanţele se reiau, din partea Organizaţiei Mondiale a Turismului. 
 
Mulţi dintre aceştia speră că activitatea să fie reluată la jumătatea lunii iulie, iar cei mai sceptici pariază pe lunile august şi septembrie. Astfel, de îndată ce tările se vor deschide turismului internaţional, în acea clipă vom fi şi noi acolo pentru clienţii noştri,” mai spune Hardik Shah. 
  
 Eturia este prima agenţie de turism din România specializată în vacanţe exotice personalizate, care oferă turiştilor pachete în peste 120 de destinaţii din întreagă lume, astfel, asemenea tuturor celor ce activează în turism, a avut un răgaz nedorit din cauza pandemiei COVID-19.
 
Chiar şi aşa, contextul actual a generat o situaţie fără precedent: a determinat că organizaţia, impreună cu cei peste 600 de parteneri ai săi din întreagă lume, să facă un plan de flexibilizare a pachetelor de vacanţă pentru a veni în întâmpinarea turiştilor, astfel încât Eturia a înregistrat peste 90% amânări ale vacantelor pentru alte perioade şi nu anulări ale acestora. 
  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii