Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice. Pot fi generate vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete

1
3 Dec 2021 07:51:20
Autor: News.ro
Electrocasnice rabla FOTO Shutterstock
Electrocasnice rabla FOTO Shutterstock

A doua etapă de selectare a voucherelor în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice începe astăzi, la ora 10.00. În această etapă pot fi generate vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete.

Potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), în 3 decembrie la ora 10.00 începe a doua etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.
 
Persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:
 
  • 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasa energetică G;
  • 500 de lei pentru laptopuri;
  • 300 de lei pentru tablete.
 
 Voucherele se pot genera până în 9 decembrie, ra 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape, adică 14 milioane de lei.
 
În urmă cu o săptămână, bugetul de 14 milioane de lei alocat primei etape a fost epuizat în cinci minute, după emiterea a 35.000 de vouchere, în valoare de 400 de lei fiecare.
 
Etapa a treia va începe în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.
 
Citeşte şi: 
 
Nu se mai fac înscrieri pentru Rabla şi Rabla Plus. Ministrul Mediului: „Vom aduce câteva modificări progamului”
 
Sesiunile de înscriere în Programele Rabla Clasic, Rabla Plus şi Casa Eficientă Energetic, suspendate temporar

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Minus
3.12.2021, 08:14:04

dacă nu aţi pus anunţul în ziua când s-au făcut înregistrările conturilor pe site acum nu poti face nimic acolo fara cont si oricum se completează voucherele in primele 5 minute - îţi dai seama parcă sau chiar sunt vorbiţi, le dau acolo intre ei la neamuri rude vecini amante si mai lasă 5% pt restul pt ''corectitudine''

-23 (27 voturi)
Modifică Setările