Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Înscrierile pentru panouri solare cu bani de la stat, suspendate

1
10 Sep 2019 18:29:28
Autor: Elena Deacu

Aplicaţia pentru înscrierea în programul prin care românii îşi pot instala panouri solare cu bani de la stat a fost suspendată, anunţă Administraţia Fondului de Mediu (AFM), în contextul în care interesul românilor a fost foarte ridicat, iar fondurile au fost epuizate în câteva ore, pentru anumite regiuni.

„Pentru efectuarea unor analize asupra modului de funcţionare a înscrierii persoanelor fizice în cadrul Programului denumit generic Casa Verde Fotovoltaice, aplicaţia informatică nu va fi disponibilă începând din data de 10 septembrie, ora 16.30. Accesul în aplicaţie, pentru înscrierea persoanelor fizice în Program, se va relua în cel mai scurt timp, după finalizarea analizelor efectuate”, a anunţat AFM.

Românii pot solicita 20.000 de lei bani de la stat pentru a-şi instala panouri solare acasă, începând de marţi, 10 septembrie, ora 10.00, când a demarat demarează programul „Casa Verde Fotovoltaice“. Ministrul Mediului a anunţat că sunt fonduri suficiente pentru ca 33.000 de gospodării să beneficieze de acest program.

Peste 4.000 de dosare pentru instalarea de panouri fotovoltaice cu bani de la stat au fost depuse în numai două ore de la lansarea programului. În jurul prânzului, fondurile fuseseră deja epuizate pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

silent warrior
10.09.2019, 18:46:43

Oricum era o mare furaciune acest program. Nu degeaba in doua ore s-au depus 4000 de dosare mai ales in SUD VEST OLTENIA. Adica fix teleormanii si vasilestii. DNA-ul ar trebui sa verifice cum s-au acreditat de catre mediu firmele alea furnizoare , precis sunt infiintate saptamana trecuta si au 1 angajat. Nimeni nu mai crede in coincidente...

+1 (1 vot)
Modifică Setările