Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Altex vinde peste 5 milioane de măşti de protecţie fără adaos. Ce preţ au, comparativ cu cele oferite de eMAG

4
9 Apr 2020 16:53:57
Autor: Elena Deacu
Altex se alătură eMAG şi vinde măşti fără adaos
Altex se alătură eMAG şi vinde măşti fără adaos

Retailerul electro-IT Altex România pune la vânzare 5 milioane de măşti de protecţie, pentru care îşi asumă adaos zero la vânzare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor populaţiei. Compania se alătură, astfel, demersului iniţiat de eMAG.

Măştile vândute de Altex costă 2,99 lei bucata.

Spre comparaţie, eMAG a pus la vânzare măşti cu preţuri de până la 2,73 bucata. Acestea se vând în cutii de 50 de bucăţi, cu 146,83 de lei. Totuşi, eMAG a limitat vânzarea la un singur pachet per client.

Oferta Altex este deja disponibilă pe altex.ro şi mediagalaxy.ro şi va intra în toate magazinele Altex şi Media Galaxy din ţară, începând de săptămâna viitoare. Altex România a negociat cu furnizorilor săi acest preţ, asumându-şi adaos zero la vânzare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor populaţiei, şi alăturându-se astfel, demersului iniţiat de eMAG.

 „Chiar de astăzi, clienţii Altex şi Media Galaxy au dispoziţie pe site-urile altex.ro şi mediagalaxy.ro, măşti de unică folosinţă la 2,99 de lei bucata, fără adaos comercial. Săptămâna viitoare, va ajunge în ţară un lot de importuri directe, iar de atunci produsele vor fi disponibile si în magazinele Altex şi Media Galaxy din toată ţara. Cantitatea contractată este de peste 5 milioane de măşti. Vor fi disponibile continuu şi nu vom avea niciun adaos comercial. Acesta este un moment în care primează siguranţa oamenilor şi nu costurile. Altex, ca firmă românească de tradiţie, are datoria socială să se implice direct în asigurarea bunăstării românilor. Iniţiativa eMAG este una lăudabilă, pe care o salutăm şi la care ne alăturăm. De asemenea, vom face eforturi de optimizare a achiziţiilor, astfel încât să putem veni cu preţuri şi mai mici, în perioada imediat următoare”, a declarat Dan Ostahie, fondator şi CEO ALTEX România

Măsurile de protecţie luate în magazine

Altex România a aplicat o serie de măsuri care să prevină riscul de îmbolnăvire cu COVID-19, atât a angajaţilor cât şi a clienţilor care vin zilnic în magazinele Altex din toată ţara. Măsurile se aplică şi în cazul salariaţilor din depozite şi din centrul logistic aflat în comuna Dragomireşti- Vale (judeţul Ilfov).

Astfel, toate cele 125 de magazine Altex şi Media Galaxy din Capitală şi din ţară sunt dezinfectate şi igienizate integral, o dată la 48 de ore.  

Starea de sănătate a personalului este monitorizată zilnic. Angajaţii controlează temperatura fiecărui client care intră în magazin.

Atât clienţii cât şi personalul au la dispoziţie produse pentru dezinfectarea mâinilor şi hainelor.

De asemenea, toţi vânzătorii şi consultanţii de vânzări din magazinele Altex şi Media Galaxy sunt echipaţi cu măşti de protecţie şi mănuşi de unică folosinţă. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Adrian Foangǎ
9.04.2020, 18:35:05

Pachetele costa 150 de lei. Nu multa lume o sa cumpere.

G M
9.04.2020, 18:37:47

Măști din China ?

foarte atent
9.04.2020, 19:40:53

deja nu mai sunt ! hahaha

+1 (1 vot)
alex haiducu
9.04.2020, 22:58:19

cautati la dedeman ,hornbach sau leroamerlin ,masti de vositor! sunt mai bune ca toate! si ca alea de le livreaza astia in spitale!

+1 (1 vot)
Modifică Setările