Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

ANAF îi roagă pe contribuabili să nu deschidă mail-urile de la info@anaf.ro

3
19 Oct 2021 08:20:20
Autor: Afrodita Cicovschi

Contribuabilii interacţionează frecvent online cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, însă de data aceasta chiar ANAF îi roagă să nu deschidă mail-urile trimise de pe adresa info@anaf.ro.

Unii contribuabili s-au trezit zilele astea cu emailuri false în numele ANAF, care aveau şi nişte fişiere ataşate. Acestea erau trimise de la info@anaf.ro. Instituţia atrage atenţia ca acele emailuri de la info@anaf.ro să nu fie deschise.
 
“Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unui val de mesaje transmise prin email, care utilizează denumirea, precum şi coordonatele instituţiei (număr telefon, adresa poştală). Precizăm că ANAF nu are deschisă adresa de email INFO@ANAF.RO”, menţionează sursa citată.
 
• Persoanelor juridice, dar şi celor fizice, care recepţionează aceste mesaje, în care sunt informate despre discrepanţe în evidenţa fiscală, le recomandăm SĂ NU DESCHIDĂ MESAJELE ŞI NICI ATAŞAMENTELE acestora.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Subscribe now for unlimited access
19.10.2021, 11:47:18

profesioniști, se vede!

-12 (12 voturi)
Iobag Nerfos
19.10.2021, 12:14:58

Cum adica nu are adresa de e-mail info@anaf.ro? Pai domeniul anaf.ro apartine ANAF si implicit toate adresele de e-mail de pe domeniul respectiv sunt pe server-ul lor. Asta inseamna ca cineva a spart server-ul de e-mail al ANAF si a creat un cont? Daca da, mai bine stergea toate datoriile de pe server :D

-13 (13 voturi)
Andrew Smith
19.10.2021, 14:54:34

De ce ne mor parintii, fratii si prietenii de Covid, cand vaccinul anti-covid e la discretie in Romania? Hai sa facem o excursie in timp, si sa admiram activitatea unui postac antivaccinist: https://telegra.ph/Din-cugetarile-lui-Edmond-Wolf-AD-2021-10-19 Cu siguranta cunoasteti cel putin un locuitor al Romaniei care gandeste asa.

+8 (8 voturi)
Modifică Setările