Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

ANAF îi roagă pe contribuabili să nu retransmită declaraţiile fiscale, chiar dacă nu au primit încă o confirmare, întrucât aglomerează sistemul informatic

1
25 Jan 2016 09:21:04
Autor: Adina Vlad
Lunim 25 ianuarie, este termen-limită pentru depunerea mai multor declaraţii fiscale FOTO Adevărul
Lunim 25 ianuarie, este termen-limită pentru depunerea mai multor declaraţii fiscale FOTO Adevărul

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) recomandă contribuabilii să nu retransmită declaraţiile fiscale care aveau termen-limită de depunere 25 ianuarie, chiar dacă nu au primit confirmare, întrucât acest lucru ar aglomera şi mai mult sistemul informatic.

Într-un mesaj afişat în parte de sus a portalului ANAF, reprezentanţii Fiscului arată că sistemul informatic înregistrează întârzieri la emiterea recipisei de confirmare a depunerii declaraţiei pentru că peste 80% dintre declaraţiile fiscale cu termen de depunere 25 ianuarie au fost transmise în zilele de 23 şi 24 ianuarie. 
 
„Stimaţi contribuabili, Întrucât peste 80% dintre declaraţiile fiscale cu termen de depunere 25.01.2016 au fost transmise în intervalul 23-24.01.2016, sistemul informatic înregistrează întârzieri la emiterea recipisei de confirmare a depunerii. Vă rugăm să nu retransmiteţi declaraţiile, în cazul în care nu aţi primit recipisa de confirmare, deoarece acest lucru aglomerează sistemul informatic într-o măsură şi mai mare. De asemenea, vă informăm pe această cale că veţi primi confirmarea pe măsură ce sistemul va prelucra declaraţiile. Vă mulţumim pentru înţelegere!“, este masajul postat pe portalul ANAF.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Petre Bolovan
25.01.2016, 10:14:25

Tot lumea ie vinovati, ca se buluceste sa declare ce are.

Modifică Setările