Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Arhive cu actele românilor, cel mai probabil din dosarele de pensie, călcate în picioare sau mâncate de şobolani VIDEO

3
6 Mar 2020 09:33:49
Autor: Afrodita Cicovschi
Arhiva dosare de pensii Foto Facebook/Violeta Alexandru
Arhiva dosare de pensii Foto Facebook/Violeta Alexandru

O filmare postată de ministrul desemnat al Muncii, Violeta Alexandru, reflectă cu fidelitate modul în care sunt păstrate declaraţile şi contractele românilor: dosare cu acte, cel mai probabil din dosarele de pensie, sunt călcate în picioare sau mâncate de şobolani

„Viaţa oamenilor călcată în picioare. Aici este şi despre rezistenţa pe care o opune sistemul când îi pui oglinda în faţă.
 
Revin cu detalii despre ce se întâmplă şi cum ieşim din starea asta. Nu pot să întorc capul atunci când văd o problemă”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.
 
În imagini se vede clar cum dosarele cu documente căzute pe jos sunt călcate în picioare, multe dintre ele rupte, de parcă ar fi fost roase de şobolani.
 
Arhivele de Declaraţii şi Contracte aparţin sectoarelor 3, 4 şi 5 din Capitală, după cum se vede în imagine.
 
Din cele peste o sută de comentarii, unele dintre ele făcute de persoane care par să vorbească în cunoştinţă de cauză, reiese că ar fi vorba despre arhive cu documentele de vechime ale celor care au ieşit la pensie.
 
Redăm câteva comentarii:
 
„Le urez pensionare uşoară celor care îşi mai caută dosarele printre mormanele alea de hârtii. Statul român e de departe singurul din UE care îşi tratează cetăţenii cu partea dorsal”.
 
„Asa mi-au făcut pierdută Cartea de Muncă, printr-un subsol de clădire, intr-un morman de documente si alte hârtoage. Mi-au furat 3 ani de Pensie”
 
„ Or fi printre ele şi Dosare de Pensii Speciale?”
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Thinker Aurel
6.03.2020, 10:16:18

Solutia e simpla .8 mese,8 persoane ,un server ,8 telefoane mobile rapude cu camere video rapide puse pe fiecare masa cu suport special ,deasupra ,si vointa la fotografiere .este mai bine de salvat pe format bluray 50gb ,asa se pot face copii rapide si pastrate in siguranta .se pot folosi si scanere ,dar procesul dureaza.ma ofer sa ajut

Edmond Wolf
6.03.2020, 10:28:37

@ Thinker Aurel. Nu e nevoie de servere, telefoane mobile, camere video, etc. etc. Bani aruncați. Coronavirusul e gratuit și va rezolva multe dosare de pensii. Are o slăbiciune aparte pentru persoanele în vârstă și cu imunitatea mai fragilă. Dumnezeu ține cu oamenii bogați.

tudor gheorghe
6.03.2020, 11:19:09

Ca bine zici.La ce mai trebuie servere si dosare?In curand n-o sa mai existe nici conceptul de pensie.

Modifică Setările