Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Asociaţie: Mandatul directorului general al CNAIR a fost prelungit, deşi Orban anunţa că înlocuieşte managementul dezastruos

2
14 Jan 2020 13:54:14
Autor: Elena Deacu
Asociaţia Pro Infrastructură susţine că Sorin Scarlat este „lipsit de coloană vertebrală în faţa politicului” FOTO Facebook CNAIR
Asociaţia Pro Infrastructură susţine că Sorin Scarlat este „lipsit de coloană vertebrală în faţa politicului” FOTO Facebook CNAIR

Mandatul directorului general al CNAIR, Sorin Scarlat, a fost prelungit cu patru luni, deşi premierul Orban susţinea că înlocuieşte persoanele incompetente din conducerea companiilor de stat, atrage atenţia Asociaţia Pro Infrastructură.

„Din informaţiile noastre, mandatul Directorului General CNAIR Sorin Scarlat a fost prelungit cu 4 luni, deşi premierul Orban anunţa în noiembrie 2019 că persoanele incompetente de la conducerea companiilor de stat vor fi înlocuite cu profesionişti prin concursuri transparente, dând exemplu chiar managementul dezastruos de la CNAIR”, scrie API, pe Facebook.

Potrivit reprezentanţilor asociaţiei, în 6 luni de mandat, Sorin Scarlat „s-a integrat perfect în tabloul general din ultimii ani de la CNAIR”.

„Lipsit de coloană vertebrală în faţa politicului, dar şi de o viziune şi o strategie competentă prin care să reformeze Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, directorul Scarlat a păstorit acelaşi dezastru privind licitaţiile proiectelor noi, managementul celor în execuţie sau măsurile privind siguranţa rutieră pe şoselele aflate în exploatare. Punctul culminant din mandatul lui a fost rezilierea la 99% a lotului 3 din A1 Lugoj-Deva şi menţinerea închisă a autostrăzii perfect funcţionale timp de 4 luni, până când adevărul şi bunul simţ au fost mult prea evidente pentru a mai putea fi ignorate”, afirmă API.

Asociaţia cere premierului Orban şi ministrului Bode să accelereze reformele promise şi să acţioneze mult mai ferm în direcţia reconstruirii administraţiei cu atribuţii în infrastructura de transport.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

elfu
14.01.2020, 15:43:30

rotatia si migratia cadrelor - de fiecare data se rotesc pe posturi in functie de gradul de conversie politica.

Realist
14.01.2020, 15:44:07

PNL / PSD, aceeasi mizerie ?

Modifică Setările