Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Aspiratoarele şi uscătoarele de rufe, cele mai cumpărate în ultima etapă a Programului Rabla electrocasnice

0
30 Dec 2021 16:39:19
Autor: Afrodita Cicovschi
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat, joi, că, în etapa a treia a Programului Rabla pentru Electrocasnice, gradul de utilizare a voucherelor generate este între 43%, pentru aparatele de aer condiţionat, şi 84%, pentru aspiratoare.

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat, joi, că în etapa a treia a Programului Rabla pentru Electrocasnice au fost utilizate 9.585 de vouchere pentru aspiratoare, din cele 11.400 de vouchere generat, reprezentând 84%.
 
De asemenea, au fost utilizate 2.324 de vouchere pentru aparate de aer condiţionat, din 5.369 generate (43%) şi 1.987 de vouchere pentru uscătoare de rufe, din 3.931 de vouchere generate (51%).
 
Administraţia Fondului pentru Mediu anunţa, în 10 decembrie, că s-au generat 20.700 de vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare, în cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice. În prima etapă bugetul s-a epuizat în cinci minute, iar în cea de-a doua în opt minute, mai mulţi utilizatori neputându-se conecta. Potrivit datelor MInisterului Mediului, bugetul disponibil a fost epuizat în mai puţin de trei minute. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările