articolul anterior articolul urmator

Boc, despre salariile bugetarilor: generaţiile următoare vor plăti factura dezmăţului actual

33
12 Jun 2019 15:46:33
Autor: Afrodita Cicovschi
FOTO Primăria Cluj Napoca
FOTO Primăria Cluj Napoca

33 Comentarii

Adrian Foangă
12.06.2019, 16:19:28

Gloaba asta vorbeste despre taieri de salarii, ca stie el bine ce-a facut! Sluga lui Basescu a reusit totusi sa-i prosteasca pe aia din cluj sa-l voteze. Bine, cu ce prosti populeaza orasul ala, nici nu i-a fost greu. Apropo, cum merg lucrarile la metroul in cluj ? :))

-8 (24 voturi)
Popa Razvan
12.06.2019, 16:20:50

Tovarase Boc, uitati sa adaugati un element esential: nu doar pentru dezmatul actual vor trebuie sa plateasca generatiile viitoare ci si pentru coruptia care a consumat resursele tarii, evaziunea care a devalizat economia si pentru imprumuturile care au fost luate ca se acopere gaurile respective. Aveti indrazneala sa ne prezentati un bilant cinstit al guvernarii dumneavoastra in care sa ni se spuna, cat mai aproape de virgula, cu cat am iesit in minus dupa aventura dumneavoastra la guvernare? Alaturi de Vacaroiu, Ciorbea, Vasile, Nastase, Ponta si Dancile, ati patronat aceasi tara si ati facut acelasi tip de pagube. Pentru aceasta nota de plata nu ve-ti fi tras niciodata la raspundere pentru ca nu exista lege sa pedepseasca prostia si incompetenta care mi-au nenorocit generatia. De ce pentru Romania nu ati putut atrage fonduri europene precum o faceti pentru Cluj? De ce nu ati fost acelasi administrator bun si pentru tara? Ce va impiedica sa faceti aceste lucruri? Cat ati fost prim ministru, copilul meu nou-nascut a inceput viata cu ZERO datorii si a terminat primii patru ani cu 4.500 de euro datorie. Va pleca din tara, domnule Boc, si nu stiu care "generatie urmatoare" va mai achita factura de plata!

0 (10 voturi)
Popa Razvan
12.06.2019, 16:22:55

Si ca sa fie clar tututor postacilor care imi vor sari in cap: datoria pe cap de cetatean nu a incetat nici o clipa sa creasca, indiferent cine a condus aceasta tara! Criza sau necriza, prostie sau nu, incompetenta sau nu, greseli sau nu, tara aceasta s-a dus dracului din cauza tuturor politicienilor pe care noi, romanii, i-am votat!

+7 (9 voturi)
M Costi
12.06.2019, 16:27:14

E indignata marioneta Boc de "dezmăţul" actual ? Normal , dupa ce regimul Basescu-Udrea-Boc a taiat ( cu 25 % ) salariile bugetarilor , indemnizatiile de somaj si alocatiile mamelor ! ( cum ieseau in strada romanii "multumiti" de taieri si scandau : "Iesi afara , javra ordinara !" ) Iar daca Boc este nemutumit de cresterea propriului salar (de bugetar !) , de ce nu anunta ca renunta la cresterea pe care i-a dat-o actuala guvernare ?

-5 (17 voturi)
Sorin Barbul
12.06.2019, 16:46:18

Dl. Boc aree perfectă dreptate. Și nătărăi ca Foangă, Costi și Popa îl atacă aiurea.

+7 (17 voturi)