Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Care a fost cel mai bine plătit job în ultima săptămână şi în ce domenii s-au făcut cele mai multe angajări

0
28 Nov 2021 15:19:51
Autor: Melania Agiu
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Domeniile cu cele mai multe angajări făcute săptămâna aceasta au fost financiar/contabilitate, vânzări, marketing şi IT, arată datele platformei de recrutare bestjobs transmise pentru emisiunea „Ora de profit.ro”.

Potrivit sursei citate, cel mai bun oraş al săptămânii pentru angajări a fost Braşovul, iar angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o companie internaţională cu servicii în domeniul asigurărilor şi administrării de active.
 
Cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost financiar, vânzări şi marketing, în vreme ce job-ul cu cele mai multe aplicări a fost unul de team leader call center pentru o companie de livrări la domiciliu, informează News.ro.
 
De asemenea, cea mai mare ofertă şi cea mai mare cerere de job-uri au fost în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov, în domenii precum vânzări, financiar şi management.
 
La polul opus, cea mai slabă ofertă şi cea mai slabă cerere au fost în Suceava, Târgovişte, Piteşti, Bacău, Botoşani şi Satu Mare, în domenii precum sectorul public, educaţie şi horeca.
 
Cel mai bine plătit job al săptămânii vine din domeniul IT şi este oferit de o companie din Cluj-Napoca ce dezvoltă proiecte software pentru clienţi internaţionali.
 
Compania recrutează un Quality Assurance automation engineer pentru un salariu de 3.500 de euro pe lună.
 
Cel mai interesant job al săptămânii, potrivit sursei citate, este specialist de mediu pentru un lanţ de retail discounter, printre ale cărui responsabilităţi se va număra evaluarea impactului de mediu produs de companie, dar şi crearea şi implementarea de programe de mediu.
 
Cele mai mari salarii ale săptămânii, se mai arată în datele bestjobs, în jur de 2.000 de euro, se regăsesc în Bucureşti, la o casă de avocatură şi la o companie producătoare de motoare electrice, şi în Cluj-Napoca la o firmă de contabilitate.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările