articolul anterior

Către ce ne conduc ei?

8
14 Jun 2018 14:57:24
Daniel Apostol

8 Comentarii

Lamuritorul
14.06.2018, 21:14:26

Spre ce ne conduc politicienii ce se perindă prin scaunele puterii? Spre bunastarea lor. a politicienilor (simpli actionari in firma POLITICA SA), singurul deziderat care i-a manat in politica, caci aia cu prosperitatea poporului fiind o rasina fasaita de doi bani. Si, prin prostia, hotia si incompetenta lor crasa (la trei decenii de la lovitura de stat scapata de sub control, transformata in revolutie, repede stinsa de cei ce nu suportau intinarea idealurilor comunismului repede si adusa in matca, NU AVEM O AUTOSTRADA CARE SA TREACA MUNTII) ne trimit catre aeroporturi, si de acolo spre toate zarile lumii.

Lamuritorul
14.06.2018, 21:16:31

Spre ce ne conduc politicienii ce se perindă prin scaunele puterii? Spre bunastarea lor. a politicienilor (simpli actionari in firma POLITICA SA), singurul deziderat care i-a manat in politica, caci aia cu prosperitatea poporului fiind o rasina fasaita de doi bani. Si, prin prostia, hotia si incompetenta lor crasa (la trei decenii de la lovitura de stat scapata de sub control, transformata in revolutie, repede stinsa de cei ce nu suportau intinarea idealurilor comunismului, NU AVEM O AUTOSTRADA CARE SA TREACA MUNTII) ne trimit catre aeroporturi, si de acolo spre toate zarile lumii.

Marianno
16.06.2018, 16:14:30

Totul pleaca de la o JUSTITIE INDEPENDENTA pe care inca nu o avem. Dupa dezvaluirea existentei protocoalelor de la Seychelles usor , usor Judecatorii au inceput sa vorbeasca. Mai sunt pasi multi de facut dar lucrurile incep sa se miste dupa 12 ani de politie politica. Korupptionen Lupta s-a dovedit ineficienta. De la înființarea DNA de catre macovei coruptia a crescut . Acuzatorii - avocatii statului din DNA s-au dovedit ineficienti in a priinde coruptii neamului . Au fost buni in paraditul la cetateni. Acum Slujirea, uncheshelu , Portocala , oNEA zis Lucica , eva , ververitza buclucasha, bucurica, mandarina si altii cati or mai fi vor trebui sa dea cu subsemnatul. Unii au inceput deja sa ne dezvaluie din tainele paraditului la cetateni. Cand lucrurile se vor așeza într-un făgaș normal dpdv juridic vor incepe sa apara si rezultate pozitive in celelalte domenii. Trebuie inchis robinetul pentru ong-urile antiromanesti, trebuie reduse resursele financiare ale paraditorilor. FENOMENUL ESTE IREVERSIBIL, PANA LA CAPAT!

-1 (1 vot)
Block BUSTER
17.06.2018, 02:30:19

Daniel Apostol Realitatea romaneasca este caracterizata de heterogenitatea mentalitatilor disjuncte si chiar dihotomice ale celor trei populatii distincte, care numai fizic sunt contemporane: - o minoritate de 100-150 000 de oameni educati, agili mental, dinamici profesional, retelizati si manierati, capabili sa traiasca in orice societate contemporana democratica. - o majoritate de circa 12 milioane de oameni naivi,usor de dus de nas, dar cu intelegerea pamantului si a vietii rurale, traind insa intr-un ev mediu tarziu si fanariot, vesnic pacaliti, infantili incurabili , - o gloata de circa 4 milioane de mahalagii, lenesi impertinenti, inepti, cretini si analfabeti, badarani, lichele corupte si derbedei ticalosi, coalizati intr-o cardase parazitara, autoporeclita clasa politica, sarlatanii si hotii de vocatie din totdeauna . Desigur ca, mai traiesc raspanditi in lume alti 4-5 milioane de nascuti in Romania, care se gasesc in diferite stadii de asimilare in culturile in care traiesc. Diaspora nu inseamna numai a trai in alta parte si nicidecum nu inseamna a trai intre straini, ci a accepta provocarea schimbarii, a altei mentalitatzi inconjuratoare si a gasi in tine, ragasindu-te, un alt fel de a fi, adecvat contextului, dar ramanand tu insuti. Aceasta este de fapt conditia umana, iesirea din mediul familiar si maturizarea prin confruntarea cu diversitatea si intelegerea sensului acesteia, devenind flexibil si tolerant, apt de a trai pe planeta aceasta in natura si intre oamenii ei, asa cum sunt acestea, intelegand ca, nu exista nici straini, nici locuri exotice.

+1 (1 vot)
Block BUSTER
17.06.2018, 02:35:04

Condus este numai cine se lasa condus: -orbii -neputinciosii -nataraii -robii -prizonierii -fanaticii -naivii -animalele domestice Cei care sufera de iluzia ca, i-ar conduce pe altii, sufera de neuroza de profil si trebuie sa se trateze corespunzator, paranoia avand efecte neasteptate si indezirabile, mergand pana la executie.