Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Cine este noul şef Tarom. Angajată în companie imediat după terminarea facultăţii, a lucrat împreună cu familia

18
20 Jun 2019 21:18:58
Autor: Elena Deacu
Mădălina Mezei
Mădălina Mezei

Compania naţională Tarom are, de miercuri, un nou director general, al patrulea din acest an şi al treilea din ultima lună. Mădălina Mezei lucrează în companie încă din 1997, imediat după ce a terminat facultatea, iar de-a lungul timpului soţul, dar şi alte rude i-au fost colegi.

Mădălina Daniela Mezei l-a înlocuit în funcţie pe Mareşi Cărăvan, care a condus compania timp de câteva zile, după ce pilotul Florin Susanu a renunţat la poziţie. Susanu îl înlocuia în funcţie pe Werner Wolff, îndepărtat de la conducerea Tarom în luna martie.

Cine este Mădălina Mezei

Mădălina Mezei lucrează în cadrul Tarom de mai mult de 20 de ani, adică încă din anul 1997, arată CV-ul său. Mezei este absolventă a Academiei de Studii Economice (Facultatea de Management), având o diplomă de economist în management în Transporturi, Construcţii şi Telecomunicaţii, Economie.

Imediat după terminarea facultăţii, ea s-a angajat în cadrul Tarom, unde a lucrat în perioada 1997 – 2001 ca economist Relaţii Publice şi Publicitate. Între anii 2001 şi 2006, a ocupat funcţia de Station Manager Bruxelles pentru Tarom, după care până în 2007 a fost manager de rută pe zona America şi Orient.

Timp de aproape doi ani, între 2007 şi 2009, a fost agent Ticketing şi Vânzări pentru Tarom, pe Brussels Airport. Începând din 2009 şi până în prezent, Mezei a fost reprezentant Tarom în Belgia.

Mezei mai are un Master în Management European, Marketing, Strategie, Finanţe la ULB -Solvay Business School, Bruxelles, Belgia, încheiat în anul 2006.

Tarom nu a publicat, încă, şi declaraţia de avere a Mădălinei Mezei.                        

Mai multe rude au lucrat în Tarom

Un document obţinut de Cotidianul, în 2017, arată că familia Mezei alături de familia Căpitan reprezintă un exemplu de nepotism din cadrul Tarom.

Mădălina Mezei, fostă Căpitan, este căsătorită cu Laurenţiu Mezei (foto dreapta). Acesta a fost reprezentantul Tarom la Amsterdam şi presa a scris că a fost demis, în decembrie 2017, după un scandal legat de uitarea a şase români pe aeroportul Schiphol. Pagina de Linkedin a lui Laurenţiu Mezei arată că acesta lucrează la Tarom din 2002 şi a ocupat de-a lungul timpului mai multe poziţii.

În cadrul Tarom a mai lucrat şi Daniel Căpitan, agent de pază, care este unchiul al Mădălinei Mezei, mai scria Cotidianul. Potrivit aceleiaşi surse, Daniel Căpitan este şi unchiul lui Şerban Căpitan (foto jos), pilot comandant în cadrul Tarom. Potrivit profilului său de Linkedin, Şerban Căpitan este pilot la Tarom din 2004 până în prezent

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

18 Comentarii

leonard crassas
20.06.2019, 21:39:43

Pe masa mare sa o puna la sex shopul aeroportului Din ciclul AM O TARA CA O FLOARE CINE .......ARE !!

+2 (2 voturi)
Gututenberg Brânzovenescu
21.06.2019, 01:17:36

La puşcărie cu gunoaiele sinecuriste!!! Mare ATENŢIE, USR-PLUS, PNL, PMP! Trebuie arestaţi infractorii cu gulere albe, apoi judecaţi cu celeritate! Confiscare extinsă (rude şi afini) a averilor şi proprietăţilor carcalacilor "înalţi funcţionari publici"!!! Asta aşteaptă de la voi cei care au ieşit la vot, în speranţa că vor curăţa ţara de murdărie. ...Da, ştim, nu puteţi face asta până nu aveţi puterea executivă şi majoritatea parlamentară. Vor urma încă trei runde de vot şi veţi fi desemnaţi să faceţi dreptate până la capăt. Oamenii vor ieşi să dea cu ştampila de câte ori va fi necesar, să vă mandateze. Afară cu 400 000 de fripturişti, beizadele şi amante, pitiţi prin agenţii şi "deconcentrate"! Acum 3-4 ani, România suporta 850 000 de bugetari, din care cel puţin jumătate erau (şi sunt) un balast toxic din toate punctele de vedere - social, economic, ş.a.m.d. La aceşti carcalaci de partid şi de stat s-au mai adăugat vreo 450 000 de slugi ale mafiei politico-administrative. Au ajuns să apese pe ţară vreo 850 000 de jigodii care sug din banii publici, jupuiţi de la cei care muncesc, prin taxe şi impozite. Afară cu aceste infectii cronice, cu această pleavă parazită! La muncă, javre penale!

+7 (7 voturi)
cooper red
21.06.2019, 00:16:35

Ha ha ha ha haaaaa! Haaaaaaa ha ha ha haaaaa! I-am vazut pe astia care 'lucreaza' la TAROM! Mai mult prin cafenelele suprapiperate din aeroport, probabil detinute tot de ei... Sau TAROM dispare in urmatorii ani, sau va fi vindut! Si dispare dupa aia!

+6 (6 voturi)
Katanga
21.06.2019, 03:53:21

Ie unu p'acilea care nu intelege ce scriu si inloc sa se duca la alfabetizare ma tot sterge, Asta e nivelu' la Adevaru Mincinos.

-4 (4 voturi)
Katanga
21.06.2019, 01:04:38

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (18)