Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Coletăria.ro îşi dublează echipa din România în 2021. Care sunt investiţiile companiei pe piaţa din ţara noastră

0
23 Feb 2021 15:32:03
Autor: Melania Agiu
Foto: Facebook Coletaria
Foto: Facebook Coletaria

Compania de curierat Coletăria.ro, parte a grupului Packeta ţinteşte, în acest an, creşterea echipei din ţara noastră cu 40 de noi angajaţi, la peste 80 de salariaţi, în funcţie de evoluţia business-ului.

Potrivit unui comunicat al companiei, decizia vine după ce, anul trecut, grupul a înregistrat o creştere de 300% a numărului de angajaţi în România.
 
De aseenea, majorarea echipei face parte din strategia de dezvoltare de anul acesta a Coletăria.ro, compania dublând investiţiile pe piaţa din România la 2 milioane de euro.
 
”Investiţiile începute anul trecut, prin deschiderea,în primăvară, a depozitului de la Oradea şi transformarea depozitului din Bucureşti în hub regional pentru deservirea clienţilor Coletăria.ro din regiunea Balcanilor, au condus la o creştere semnificativă a numărului de colete procesate şi a clienţilor, rezultând, astfel, o necesitate reală de a majora capacitatea de resurse umane, în special pe logistic şi client service”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.
 
Conform acestui, pentru anul în curs, este estimată o creştere semnificativă a echipei, atât pe zonele de business menţionate, cât şi pe zonele de creştere a numărului de clienţi dar şi o consolidare a poziţiei în piaţa de profil.
Compania urmăreşte consolidarea echipei pe zonele de Sud şi Vest ale României, unde are deja depozite şi sistemele de dezvoltare puse la punct. 
 
Mai exact, vizează angajări pe segmentele de logistică, servicii clienţi, vânzări şi marketing, urmărind dezvoltarea echipelor pe zonele de procesare şi manipulare a coletelor şi specializarea lor pe tipuri de servicii oferite, creşterea capacităţii de răspuns pe zona de servicii clienţi, accelerarea înrolării de magazine şi selleri online din Romania prin creşterea capacităţii de vânzare.
 
Sursa citată menţioneazăcă, noii angajaţi parcurg un training iniţial pentru familiarizarea cu structura companiei, cu serviciile, procesele şi cu echipamentele de lucru pe care le vor utiliza în activitatea zilnică, cu scopul însuşirii şi respectării regulamentului intern al companiei. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările