Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Compania care oferă cazare de la 1 euro la Târgul de Turism

0
20 Feb 2020 11:30:34
Autor: Elena Deacu
Christian Tour revine cu oferta de cazare de la 1 euro, valabilă în Corfu
Christian Tour revine cu oferta de cazare de la 1 euro, valabilă în Corfu

Turiştii care ajung la Târgul de Turism al României, deschis la Centrul Expoziţional Romexpo din Capitală în perioada 20 - 23 februarie, pot cumpăra de la standul Christian Tour, cel mai mare operator român de chartere de pe piaţa autohtonă, cazare în Grecia de la doar 1 euro.

Pe lângă această oferă, ei mai pot găsi reduceri de până la 50% la pachetele pentru vara 2020 în destinaţii de litoral din ţară şi străinătate, discount-uri însemnate la vacanţe în destinaţii exotice şi programe turistice noi.

„Ne aşteptăm ca interesul vizitatorilor să fie foarte ridicat pentru vacanţele de vară – este şi cel mai bun moment pentru a-şi planifica şi achiziţiona pachetul pentru concediul din sezonul estival, de aceea ofertele Christian Tour vizează în special pachetele în destinaţii de litoral. Ca de fiecare dată, Christian Tour se prezintă la Târgul de Turism cu o ofertă variată atât în ceea ce priveşte destinaţiile propuse amatorilor de călătorii, cât şi în privinţa tarifelor. Dorim ca toţi cei care vizitează standul Christian Tour să găsească vacanţa dorită, indiferent că vorbim despre persoane în căutare de chilipiruri sau vizitatori dispuşi să aloce un buget mai mare pentru un pachet turistic”, a declarat Cristian Pandel, CEO Christian Tour.

Prin urmare, turoperatorul revine cu oferta de cazare de la 1 euro, valabilă în Corfu doar pe anumite plecări şi doar în anumite unităţi de cazare. De asemenea, turiştii care pleacă în vacanţă cu chartere cu autocarul vor găsi la târg o reducere de 50% la transport pe destinaţiile Corfu, Thassos, Zakynthos, Riviera Olimpului, Halkidiki.

Cei care aleg varianta de transport cu avionul găsesc reduceri de la 100 de euro/cameră până la 400 de euro în destinaţii ca Antalya şi Bodrum (Turcia), Hurghada (Egipt), Mallorca şi Tenerife (Spania), Creta, Kos, Zakynthos şi Rodos (Grecia). Românii care preferă staţiunile de la Marea Neagră pentru concediul din vară îşi pot achiziţiona pachetul cu o reducere Early Booking de până la 40%.

Pentru cei care vor să se relaxeze în destinaţii exotice, Christian Tour a “tăiat” 100 de euro/cameră din preţul pachetului în destinaţii precum Punta Cana (Republica Dominicană), Cancun şi Riviera Maya (Mexic), Varadero (Cuba), Mauritius, Bali, Thailanda, astfel că un sejur porneşte de la 655 euro/persoană (+ 265 euro taxe aeroport). Tot în destinaţii exotice, dar pe programele de circuite din oferta Christian Tour, discount-urile sunt de până la 400 de euro/cameră.

Pe durata Târgului de Turism, toţi cei care achiziţionează excursiile opţionale din programele de circuite culturale în Europa beneficiază de un discount de 50 de euro. Pe lângă această ofertă, turoperatorul vine cu tarife reduse la programele de tip pelerinaj (Israel, Grecia, Egipt), precum si la programele Senior Voyage în Toscana, Napoli, Sicilia, Elveţia, Cipru, Portugalia, Ţara Bascilor sau Scoţia.

Christian Tour lansează cu ocazia Târgului de Turism şi câteva programe inedite în ţară, reunite sub denumirea „Vacanţe pentru cei mari şi cei mici”. Este vorba despre circuite inedite în România, pentru toate categoriile de vârstă. Excursiile se desfăşoară în unele dintre cele mai frumoase şi bogate cultural zone din ţară: Ţara Haţegului, Delta Dunării şi Maramureş.

Şi amatorii de city-break-uri au motive să viziteze Târgul de Turism: cei care achiziţionează de la Christian Tour un city break în Paris, Londra, Roma, Barcelona şi Atena beneficiază de un discount de 10%.

„În ceea ce priveşte apetitul românilor pentru vacanţe, ne aşteptăm ca şi anul acesta destinaţiile interne să suscite un interes ridicat; este, de altfel, un trend început acum 2-3 ani, care se manifestă nu doar în cazul celor ce obişnuiesc să meargă în ţară în vacanţe scurte, determinate de zilele legale nelucrătoare (1 Mai, 1 Iunie, Rusalii), ci şi pentru vacanţa principală din an, cea de vară. Pe extern, Antalya este în continuare extrem de solicitată, fiind principala destinaţie cerută de turiştii români care îşi fac planurile pentru sezonul estival 2020”, a adăugat reprezentantul turoperatorului.

Toate ofertele sunt valabile atât la standul Christian Tour de la Romexpo, cât şi în agenţiile din toată ţara şi online, pe site-ul companiei. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii