Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Compania care vrea să angajeze urgent peste 1.000 de persoane în plină criză

2
26 Oct 2020 13:07:08
Autor: Elena Deacu
Urgent Cargus caută curieri FOTO Shutterstock
Urgent Cargus caută curieri FOTO Shutterstock

O mare companie de curierat din România vrea să angajeze peste 1.000 de persoane în toată ţara până la sfârşitul anului, pe posturi precum curieri şi sortatori.

„Începând de luna aceasta, Urgent Cargus recrutează peste 1.000 de persoane la nivel naţional, compania având deja o comunitate de peste 5.000 de angajaţi şi colaboratori, reprezentată de curieri şi personal în hub-urile si depozitele din întreaga ţară”, a anunţat compania.

Posturile sunt deschise în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară, în toate localităţile în care se află depozite Urgent Cargus. Cele mai multe poziţii de curieri şi sortatori sunt deschise în oraşele Bucureşti, Braşov, Timişoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj, Iaşi, Constanţa, mai exact, peste 700.

Urgent Cargus are în prezent o reţea de 60 de centre de sortare şi depozite, care reuneşte peste 5.000 de angajaţi şi colaboratori.

„Numărul mare de angajări vine în contextul în care volumele companiei au suferit creşteri de peste 33% în perioadele de pandemie şi izolare (aprilie iunie 2020 faţă de aprilie-iunie 2019). De asemenea, compania se pregăteşte pentru Black Friday, cea mai mare campanie de discounting organizată în România, care promite să fie şi anul acesta un vârf atât pentru retaileri, cât şi pentru serviciile de curierat”, precizează compania.

Urgent Cargus estimează că anul acesta numărul comenzilor şi livrărilor generate de Black Friday va depăşi cu peste 65% volumele transportate într-o lună obişnuită de activitate în contextul actual şi cu peste 35% rezultatele înregistrate în urma campaniei de anul trecut.

Compania precizează că şi-a pregătit infrastructura pentru a onora în cel mai scurt timp comenzile clienţilor.

„Contextul recent a produs schimbări semnificative în ceea ce priveşte dimensiunea şi structura volumelor gestionate de Urgent Cargus, incertitudinea generată de contextul COVID-19 determinând consumatorii să se concentreze pe cumpărturile online. Ne apropiem cu paşi repezi de vârful anual generat de volumele înregistrate de companiile de curierat, motiv pentru care continuăm să investim în eficientizarea proceselor operaţionale şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor prin consolidarea echipei”, a declarat Diana Gheorghe, director de operaţiuni în cadrul Urgent Cargus.

Urgent Cargus este una dintre cele mai mari companii de curierat din România. Are peste 5.000 de angajaţi şi colaboratori care asigură servicii de curierat către clienţi persoane fizice şi companii, printr-o reţea naţională de 60 de centre de sortare şi depozite, 68 de agenţii „Urgent Cargus Ship & Go” în toată ţara şi o flotă de peste 2.600 de vehicule de curierat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Coronavirus Noul
26.10.2020, 13:18:31

Mult inainte! si sa traiti bine!

imsi imsi
26.10.2020, 13:49:25

Pai depinde ce salarii ofera si ce pretentii au.

Modifică Setările