Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Conducerea Tarom, din nou schimbată: au fost revocaţi 4 administratori provizorii şi numiţi alţi doi în locul lor, printre care şi Anca Boagiu DOCUMENT

4
28 Oct 2021 09:22:37
Autor: Afrodita Cicovschi
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Conducerea Tarom a fost din nou schimbată în cadrul şedinţei AGOA din 26 octombrie fiind revocaţi din funcţii patru administratori provizorii şi numiţi alţi doi în locul lor, printre care şi Anca Boagiu.

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA) cu majoritate de voturi „pentru” (...) revocă din funcţiile de administratori provizorii, începând cu data şedinţei care va fi ultima zi de mandat, următoarele persoane: Secoşan Cristian Nicolae, Voicu Florin, Bunea Cătălin Octavian şi Moglan Alexandru”, se arată în hotărârea AGOA din 26 octombrie.
 
În cadrul aceleiaşi şedinţe s-a dispus, tot cu majoritate de voturi „pentru” numirea în funcţiile de administratori provizorii în Consiliul de Administraţie, începând cu ziua următoare datei şedinţei, adică din data de 27 octombrie, pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii pentru motive temeinice până la şase luni a următoarelor persoane:
 
- Anca Boagiu,
 
- Iuliana-Cristina Bârcă
 
Cele două nou numite vor primi o remuneraţie de 12.500 lei brut, „numai dacă cuantumul acesteia nu depăşeşte de două ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată, conform obiectului principal de activitate al Tarom, la nivel de clasă, conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii”
 
Anca Boagiu a fost ministru al Transporturilor în guvernul Boc şi ministru al Integrării în guvernul Tăriceanu.
 
Până de curând Anca Boagiu a fost şi membru în Consiliul de Administraţie al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM).
 
Iuliana Cristina Bârcă a fost consilier local PNL la Sectorul 1 şi până de curând consilierul personal al secretarului de stat din Transporturi Ionel Scrioşteanu.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

123 ABC
28.10.2021, 09:27:34

Cu Anca Boagiu la mansa sunt sigur ca Tarom va decola ....

+7 (7 voturi)
geek-a-contra
28.10.2021, 09:47:45

cu mina pe mansa cui?

+7 (7 voturi)
Un cititor
28.10.2021, 09:58:28

"Anca Boagiu DOCUMENT" Mai este tanti asta, mai traieste?! In tara asta cine s-a lipit de un scaun la STAT, s-a lipit bine cu super-glue. Se traieste bine la STAT, iar schimbarile dese de peste tot incepand cu guvernul arata cat de bine merg lucrurile.

+2 (2 voturi)
Chad Young
28.10.2021, 16:11:21

Asa cum v-am obisnuit, un grafic live al postarilor antivacciniste de astazi, pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Nu de alta, dar ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum. Aceste minciuni antivaxx sunt postate in foc continuu, peste tot pe forumuri, Facebook si alte platforme social media. Interesant cum volumul postarilor antivaccin este in scadere de cand acest raport este live, si conturile postacvilor antivaxx sunt sterse intr-o proportie mai mare. Si nu, acest post nu este spam: este o campanie de constientizare.

Modifică Setările