Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Cuc nu demisionează dacă nu sunt gata cei 100 de kilometri de autostradă: „Să-i cer lui Dumnezeu să îşi pună mandatul pe masă?!“

5
23 Jul 2019 14:36:32
Autor: Elena Deacu

În acest an vor fi inauguraţi maxim 100 de kilometri de autostradă, dar cu condiţia să nu plouă prea mult, susţine ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care spune însă că nu va demisiona dacă kilometri promişi nu sunt gata.

Ministrul Transporturilor desfiinţează promisiunile făcute de fostul director CNAIR Narcis Neaga, care spunea că 180 de kilometri de autostradă vor fi daţi în trafic în acest an. Cu toate acestea, Cuc susţine că nu de asta a plătit Narcis Neaga cu funcţia, ci „pentru proiectele care nu au fost lansate”.

 „Dumneavoastră, presa, tot timpul vreţi sânge. Domnul Neaga nu a plătit cu funcţia pentru 180 de kilometri, ci pentru proiectele care nu au fost lansate, şi au fost ţinute în sertar şi nu au fost promovate. Piteşti-Sibiu este un obiectiv important care putea fi relansat. Discuţiile vizavi de evaluările pe kilometri se fac cu directorul CNAIR şi cu antreprenorii. Dacă mă luam după promisiunile antreprenorilor probabil că aş fi anunţat 140 de kilometri, dar, uitându-mă la ce se poate finaliza, de asta am venit şi am anunţat 100 de kilometri. Dacă aceşti kilometri constat că nu evoluează, deşi nu văd motivele, pentru că nu e niciun fel de barieră administrativă, e doar o problemă de mobilizare şi atât! Dacă lucrurile nu vor evolua aşa cum trebuie, cu siguranţă nu aştept să menţin promisiuni deşarte şi voi lua măsuri, aşa cum trebuie, cu constructorii. În momentul de faţă aceşti 100 de kilometri sunt tangibili pentru a fi daţi în trafic. Vor fi daţi în trafic, mare atenţie, nu recepţia finală. Eu vă întreb un lucru: dacă de acum înainte trei luni de zile plouă în continuu, ce pot să fac eu? Să-i cer lui Dumnezeu să îşi pună mandatul pe masă?!”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Constantin Caratase
23.07.2019, 15:24:49

Da. Dumnezeu sa isi depuna mandatul, daca nu e in stare sa tina dupa harnicul Cuc. Si data viitoare sa aiba grija, ca daca va mai face lumea in 7 zile si nu in 2 cum vrem noi, il trimitem pe Cuc sa ii aplice penalitati. Si sa zica mersi ca nu il da si afara!

+2 (2 voturi)
albastru harap
23.07.2019, 16:03:58

asta dupa față se vede cât este de cretin...nu trebuie sa mai deschida si gura sa spuna ceva

+2 (2 voturi)
Dexfm
23.07.2019, 16:39:12

Daca stateau norvegienii sau englezii la mila lu' Dumnezeu nu o mai puneau nici macar de un kilometru de autostrada

+1 (1 vot)
Marian Maftei
23.07.2019, 16:54:23

Dacă tot aveți o comunicare directă cu Dumnezeu, vă solicit sa-mi dați și mie adresa, nu de altceva, dar aș avea o rugăminte către El ! P.S. Aș dori să-L rog, să nu mai permită să se nască idioți pe Pământ.! P.P.S....nici un apropo !

+1 (1 vot)
Marius Dumitrescu
23.07.2019, 17:18:14

la minciuni inainte! nu mai stie cum sa se scoata din kk.! dar de accidentul lui ce se mai aude? a musamalizat politia rutiera totul?