Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Cuc, pe şantierul Autostrăzii Braşov-Râşnov: Ritmul este bun, constructorul român îşi asumă să finalizeze obiectivul înainte de termenul stipulat în contract

5
15 Jun 2019 14:45:18
Autor: News.ro
FOTO: DRDP Braşov
FOTO: DRDP Braşov

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, sâmbătă, după o vizită pe şantierul de autostradă dintre Braşov şi Râşnov, că ritmul de lucru şi mobilizarea sunt bune, iar constructorul român îşi asumă să finalizeze lucrările înainte de termenul din contract. El a spus că se lucrează şi sâmbăta, urmând să fie introduse şi ture de noapte.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a verificat, sâmbătă, stadiul lucrărilor la Autostrada Bucureşti - Braşov, secţiunea Cristian - Râşnov.
 
"Am decis să fac o vizită pe şantierul autostrăzii Braşov-Râşnov, unde ştiţi că am deschis lucrările în urmă cu două săptămâni, vedeţi că se lucrează. Este un proiect unde am spus că vom aplica o metodă nouă, aceeaşi pe care o aplicăm aici o aplicăm şi pe Autostrada Transilvania pe secţiunea Biharia -Borş. Dăm bani suplimentari constructorului ca să lucreze în permanenţă (...) Ritmul este unul bun, constructorul - român - îşi asumă să finalizeze acest obiectiv înainte de termenul stipulat în contract", a declarat Răzvan Cuc.
 
El a spus că se lucrează inclusiv în week-end.
 
"S-a decopertat toată porţiunea autostrăzii în numai două săptămâni. Mobilizarea este bună, se lucrează momentan de la 7 dimineaţa până la 20 seara, inclusiv sâmbăta, ritmul va creşte, vor începe să lucreze şi cu tură de noapte", a adăugat el.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

foarte atent
15.06.2019, 18:38:06

canta cucul, bata-l vina, ca-i o Pintea masculina !

+3 (3 voturi)
mitrut
15.06.2019, 19:01:02

Prostul asta punea mai ieri cateva borduri in pustiu si incepea o autostrada!!!

+2 (2 voturi)
sandel62
16.06.2019, 08:48:45

Trebuie terminat cat mai repede ca sa putem merge repede intre doua sate. Bucatea cea mare care sa lege acest limbric de autostrada se va face dupa ce expira perioada de viata a acestui mic tronson de autostrada. Dupa ce se termina acest tronson se va ataca in forta tronsonul Campina -Breaza ce va lega un nimic de alt nimic. La urma conform gandirii cuciste se va ataca tronsonul ce va fi cel mai dificil si care va avea si perioada de executie cea mai lunga in asa fel incat autostrada sa nu poata fi folosita in timpul vietii noastre.

+1 (1 vot)
costy
16.06.2019, 09:59:30

- Mascariciul, asta, - a batut in viata lui un - CUI - sa stie, cum se bate?

Gheorghe P
16.06.2019, 11:45:36

ce nume are constructorul roman din articolul acesta?