Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Cum arată o zi din viaţa lui Petre Daea: Nu-mi prieşte odihna

3
13 Aug 2019 13:02:06
Autor: Afrodita Cicovschi
Petre Daea, alături de Viorica Dăncilă, participă la punerea în funcţiune a Staţiei de Pompare si Repompare 5 Haret SRP5 din Amenajarea complexa Ruginesti Pufesti Panciu. 30 mai 2018. Foto Inquam Photos / George Călin
Petre Daea, alături de Viorica Dăncilă, participă la punerea în funcţiune a Staţiei de Pompare si Repompare 5 Haret SRP5 din Amenajarea complexa Ruginesti Pufesti Panciu. 30 mai 2018. Foto Inquam Photos / George Călin

Ministru Agriculturii, Petre Daea, a povestit, într-un interviu acordat DC News, care este programul său zilnic şi ce bea de obicei, dar şi cum se simte când este nevoit să-şi ia concediu

"În primul rând, mie nu-mi prinde bine concediul. De doi ani şi şapte luni nu am avut decât o jumătate de duminică liberă. Am îndrăznit săptămâna trecută şi am făcut acest pas, de marţi până vineri, şi organismul nu s-a conformat. Am avut probleme de sănătate, le-am rezolvat, şi mi-am dat seama că odihna nu e pentru mine", a spus Petre Daea la DC News.
 
Petre Daea a povestit care este programul său zilnic.
 
"La 5 mă trezesc, până la 5:30 îmi pregătesc mâncarea, cu ce mă îmbrac, la 5:30 plec de acasă, la 6:00 sunt la Minister. La 6:01, 6:02 , în funcţie de situaţie, e prima rezoluţie pe documentul pe care îl am, sau pe documentele pe care le am în mapa respectivă. De la orele 6 până la orele 8 îmi citesc corespondenţa, la 8:00 toţi cei din conducerea ministerulu se întâlnesc cu mine în şedinţa de lucru a zilei", a spus ministrul Agriculturii. 
 
"Nu am nicio reţetă. Plec cu gamela de acasă, mănânc în fiecare zi la birou, nu mănânc niciodată în altă parte. Cafea nu beau. Am băut 31 de cafele la viaţa mea, ultima a fost în 1996, în biroul fostului ministru şi coleg de facultate Valeriu Tabără. Beau ceai de muşeţel, de sunătoare, beau orice fel de ceai", a mai spus Petre Daea.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

foarte atent
13.08.2019, 15:21:34

Petre a pompat la Pufesti la Veorica!

Michael Lang
13.08.2019, 16:10:13

"La 5 mă trezesc, până la 5:30 îmi pregătesc mâncarea, cu ce mă îmbrac, la 5:30 plec de acasă, la 6:00 sunt la Minister." Ca de obicei, UITA SA SE SPELE SI SA SE BARBIEREASCA !

Marck
13.08.2019, 17:00:24

E nea Petrică, omul de ispravă Care-o târa pe Vio pe sub țeavă Și plin de zel, fălos să îi arate Culturile de varză și tomate Sau căpățâni de țelină și sfeclă C-un zâmbet acru lăbărțat pe meclă. Plin era câmpul în mediul virtual: Nu se deschisese apa pe canal!