Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Cum poate fi cumpărată rovinieta prin site-ul CNAIR

0
26 Jun 2022 18:30:25
Autor: George-Andrei Cristescu
Sursă foto: captură site www.cnadnr.ro
Sursă foto: captură site www.cnadnr.ro

Cei care trebuie să achiţioneze o rovinietă o pot face prin intermediul site-ul oficial al CNAIR, pentru a cărui accesare este necesară conexiune la internet.

Pe prima pagină a site-ul www.cnadnr.ro, în zona centrală, se găseşte secţiunea „Rovinietă” ce este marcată cu culoarea verde. Ulterior, pentru achiţionarea rovinietei trebuie accesat link-ul „Cumpara rovinieta aici”, ce deschide pagina https://www.erovinieta.ro/vignettes-portal-web/#/login.

Următorul pas este creearea unui cont de utilizator prin secţiunea autentificare. După acest pas, veţi primi pe adresa de e-mail înregistrată  un mesaj de activare şi link-ul de logare ca utilizator activ. 

După activarea contului, trebuie înregistrat pe platformă autoturismul pentru care doriţi să achiziţionaţi rovinieta. Pe site vi se vor afişa istoricul cumpărărilor şi situaţia curentă a rovinietei achiziţionate. După accesarea secţiunii „achită rovinietă” vi se prezintă mai multe variante de achiţionare a rovinietei, în funcţie de perioadă. 

Toate câmpurile de identificare a autovehiculului treuie completate, respectiv categorie, data de la care să înceapă valabilitatea rovinietei, număr de înmatriculare, serie şasiu, ţara, vehicule (numărul autovehiculului).

După ce vă decideţi asupra perioadei de valabilitate a rovinietei, mergeţi la secţiunea „Spre plată”, după ce în prealabil aţi verificat suma de plată afişată şi datele de identificare a autovehiculului. 

Achitarea rovinitei se face printr-o platforma de plăţi online prin card bancar. 

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările