Ştiri economice

articolul urmator

Cursurile Generaţia Tech te specializează în domenii digitale şi te pregătesc pentru angajare în 3 luni

8
12 Feb 2021 18:11:47
Andi Cucu
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Te-ai vedea lucrând într-un job digital sau un rol remote? Dacă (re)specializare în digital e planul pe care ţi l-ai propus, găseşti contextul perfect de dezvoltare la seria de cursuri Generaţia Tech care începe în februarie.

Ai 3 luni la dispoziţie să înveţi un domeniu digital nou sau să te specializezi într-un limbaj de programare, şi totul într-un setup online, cu mentori şi colegi care îţi ghidează parcursul, şi cu un program flexibil căruia îi aloci doar 4-6 ore pe săptămână.

La finalul cursului vei avea deja un portofoliu de proiecte proprii cu care să te prezinţi pe piaţa profesională şi poţi participa la programul nostru de angajabilitate. Aici descoperi tot ce trebuie să ştii ca să faci impresie bună pe piaţa muncii, şi îţi facem rost şi de oportunităţi de job-uri sau internship-uri. Alege una din specializările care încep în februarie şi porneşte în propriul journey în IT:

  • Digital Skills. Nivel: începători. Înveţi să utilizezi instrumente digitale variate pentru project management, documente electronice, vânzări online şi colaborare în echipă.
  • Dezvoltare Web - Incepatori. Nivel: începători. Înveţi să construieşti un site în WordPress de la 0, să lucrezi cu plugin-uri de WordPress şi să adaugi formulare, imagini, produse sau postări de blog.
  • Dezvoltare Web - Intermediari Nivel: intermediar. Înveţi principiile de funcţionare PHP împreună cu WordPress şi Bootstrap în proiectarea paginilor web la nivel mediu, utilizând JavaScript, HTML şi CSS.
  • Fullstack Javascript. Nivel: avansat. Îţi pui bazele cunoştinţelor necesare de Fullstack JS şi înveţi practic să dezvolţi aplicaţii folosind tehnologiile React, Express şi MongoDB.
  • Java. Nivel: avansat.. Înveţi să dezvolţi în mod autonom proiecte Java de bază şi să lucrezi la aplicaţii web Spring Boot simple sau medii. Înveţi object oriented programming, rest web services şi web apps în JAVA.

Aflat la cea de-a treia ediţie, programul Generaţia Tech a ajutat până acum peste 1500 de tineri şi adulţi să se specializeze în domenii digitale căutate în ţară. 85% dintre înscrişi finalizează cu succes cursul şi o treime din cei care parcurg şi programul de angajabilitate din curs îşi găsesc cu ajutorul Generaţia Tech un job în domeniul aprofundat. Cursurile au un format care pun mult accent pe practică, iar flexibilitatea cu care se desfăşoară le fac potrivite oricărei categorii profesionale. 

Descoperă mai multe detalii despre mentori, structura cursurilor şi părerile celor care au absolvit deja, şi înscrie-te astăzi la noua serie de cursuri Generaţia Tech care începe pe 22 februarie. Detalii pe www.generatiaTech.ro

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Omul UnOm
13.02.2021, 03:06:50

Trecand peste faptul ca "propriul journey în IT" suna cam "fancy" ca sa ma exprim in limbajul autorului, cursurile astea sunt cvasi-inutile pentru majoritatea celor care merg la ele.Im primul rand cei carora le place domeniul asta erau deja in el si nu aveau nevoie de cursuri de genul asta. Profilul cursantului tipic la asa ceva, este de obicei cineva din cu totul alt domeniu, care a ramas fara servici acum cu pandemia si care este disperat sa caute alternative. Nu spun ca nu sunt si cazuri care reusesc sa se reprofileze insa procentul este mic. In plus vor avea si concurenta serioasa pe nivelul asta de incepator, in India sunt zeci de mii de absolventi care vand ore pe sume de nimic.

-5 (5 voturi)
Neamtul551
13.02.2021, 09:58:13

cu india nu am inteles bine ce vrei sa spui,ce ore vand?dar intr adevar din pacate foarte multi fac aceste cursuri fortate de imprejurari si avand in vedere si reclama permanenta in media ca asta e viitorul,,sa fim seriosi daca nu ti place acest domeniu putine sanse sa reusesti,in majoritatea cazurilor se fac aceste cursuri dar adevarata specializare se va face in cadrul firmelor,evident daca iti place domeniul si faci si un efort de invatare atunci sunt multe avantaje aici ,la orice varsta ,de ex poti deveni web designer independent,poti face e commerce cu firma ta proprie cu capital relativ putin la inceput,sau daca ai deja o meserie ,aceste notiuni de digitalizare ,programare ,te pot ajuta mult sa luam numai un electrician sau electrician auto,etc.,deci nu trebuie nici dramatizate lucrurile oricum daca robotizarea va avansa atunci in acest domeniu va fi o criza de angajati,de aceea e important ca statul sa ofere la cei care doresc ,astfel de cursuri gratuit si sa oblige firmele sa angajeze romani ,am vazut in cluj ca unele firme au angajat deja indieni,lucru foarte periculos pentru romania ,ca in viitor in urmatorii 20 ani acest domeniu poate absorbi cei mai multi someri dar aici trebuie o implicare brutala a statului.oricum merita sa faci aceste cursuri si acum daca iti place domeniul asta si apoi sa devii freelancer,eu nu zic ca e usor dar merita ,am vazut multe exemple in acest sens si nu vorbesc de persoane tinere ,deci se poate

+1 (1 vot)
Omul UnOm
13.02.2021, 14:52:45

Neamtul551 : Sunt multe site-uri de genul "rent a coder" unde practic poti inchiria un dezvoltator cu ora, majoritatea fiind indieni si chinezi. Preturile sunt chiar ridicol de mici. Bine si calitatea este pe masura insa pe de alta parte, ca nivel sunt cam ca cei care vor absolvi cursurile descrise in articolul de mai sus. Firmele din India fac dumping puternic. Iti dau un pret mic la inceput, apoi, dupa ce te inhata, incep sa umfle facturile dubland sau chiar tripland numarul de ore.Nu mai zic ca prezinta si proiecte pe care nu le au drep gata facute. Din pacate multi clienti se uita doar la pretul initial.

-9 (11 voturi)
Matei Basarab
15.02.2021, 14:12:26

Inveti sa programezi in 3 pasi? Ha, ha, ha, ha!

-1 (1 vot)
Una pe zi
18.02.2021, 20:10:16

primele 2 cursuri par inutile Wordpress? LOL dar ultimele 2 sant interesante. da nu poti deveni programator in 3 luni de zile dar daca insisti poti deveni mai bun pe partea de UI de exemplu, REACT daca ai o facultate poti sa inveti Fullstack JS desigur cei care deja lucreaza in domeniu vor sa te descurajeze pt ca daca multi se apuca de asa ceva creste concurentza si scad salariile. desigur piata americana este 90% controlata de India dar tot mi sant joburi si pt romani

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările