Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

De ce avem nevoie azi de semnătura electronică

0
27 May 2020 16:04:06
Autor: Alexandru Catalan
Adrian Floarea a explicat pe larg efectele pozitive ale semnăturii electronice
Adrian Floarea a explicat pe larg efectele pozitive ale semnăturii electronice

Printre puţine efecte pozitive ale efectelor actualei pandemii de COVID-19 se numără şi accelerarea introducerii soluţiilor de digitalizare

De la jumătatea lunii martie, munca de acasă a devenit realitate pentru majoritatea companiilor din România, iar soluţiile de digitalizare au devenit şi ele esenţiale pentru asigurarea continuităţii businessului.
 
Semnătura calificată este instrumentul care permite semnarea oricărui tip de document(semnarea contractelor de muncă, a actelor adiţionale şi a tuturor documentelor aferente dosarului de personal, dacă discutăm în sfera HR, a contractelor, anexelor etc, dacă ne referim la relaţiile de business în cadrul companiei, dar şi atunci când vorbim de parteneriate economice), iar ea este securizată şi oferă o protecţie legală în procent de 100%.
 
„Datorită faptului că a apărut această schimbare peste tot în lume, digitalizarea a accelerat, ceea ce a stârnit un val de întrebări ce au venit către noi, referitoare la semnarea documentelor electronic, astfel că certSIGN s-a concentrat, pe lângă business, şi pe partea de consultanţă, lucru care a dus la dezvoltarea un Ghid al semnăturii electronice care va răspunde la absolut toate nelămuririle legate de semnătură şi care ve fi disponibil în câteva zile în mod gratuit pe site-ul nostru, dar şi pe alte platforme”. – Adrian Floarea, CEO certSIGN.
 
Cei care doresc să înţeleagă mai multe din seria de avantaje a semnăturii electronice o pot face urmărind interviul de miercuri cu Adrian Floarea, din seria emisiunilor online „Ora Adevărului”.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările