Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Directorul CFR Călători, după ce 30 de copii au stat blocaţi 8 ore în tren: De ce mă întrebaţi pe mine? Vor primi apă când ajung la Bucureşti

24
29 Jul 2021 14:18:08
Autor: Afrodita Cicovschi
Ovidiu Vizante este directorul CFR Călători din 20 aprilie 2021 Foto via clubferoviar.ro
Ovidiu Vizante este directorul CFR Călători din 20 aprilie 2021 Foto via clubferoviar.ro

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a declarat, joi dimineaţa, la Antena 3, că directorii CFR au încercat să găsească miercuri noaptea o soluţie pentru trenul blocat în câmp şi a reacţionat iritat când a fost întrebat de ce nu s-a găsit o soluţie pentru cei 30 de copii care au stat 8 ore în tren.

Directorul CFR Călători a fost întrebat de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la un tren în care erau blocaţi şi 30 de copii. 
 
„Şi de ce mă întrebaţi pe mine? Noi am pus la dispoziţia CFR-ului (CFR SA, compania care se ocupa de infrastructurp=ă, n.r.) această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informaţii am eu. Încercaţi să vorbiţi cu responsabilii, cei care conduc circulaţia. (...) Încercaţi dumneavoastră să găsiţi la ora aceea soluţii! Încercaţi să găsiţi transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câţi sunt într-un tren. (...) Eu sunt în funcţie, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniţi dumneavoastră să îmi spuneţi ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?” a declarat Ovidiu Vizante la Antena 3.
 
Întrebat dacă au primit călătorii măcar apă cât au stat în câmp, directorul CFR Călători a răspuns: „Vor primi când ajung la Bucureşti”.
 
În cele din urmă, trenul blocat în câmp cu zeci de copii a ajuns în Gara de Nord, cu o întârziere de zece ore.
 

Drulă, despre trenul plin de copii blocat la întoarcerea de pe Litoral: putea fi şi fiul meu acolo

Ministrul Transporturilor a mărturisit că şi fiul său în vârstă de patru ani se afla săptămâna trecută într-un tren care se îndrepta spre Constanţa.
 
”Pasagerii care au plătit bilet se află într-o situaţie foarte neplăcută (n.red. – ministrul face referire la trenul plin cu copii care a staţionat aproape nouă ore în apropiere de Bucureşti, la Fundulea). Copilul meu de patru ani s-a aflat săptămâna trecută într-un tren spre Constanţa. Putea să i se întâmple lui (n.red. – să întârzie ore întregi, din cauza faptului că trenul în care se afla a stat blocat în câmp). Nu era un tren ministerial, era un tren obişnuit. Le cer scuze oamenilor care se află în situaţia asta”, a spus Cătălin Drulă.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

24 Comentarii

vasîli fărdecai
29.07.2021, 14:36:58

”Espertul” dîrlă! Demisia dîrlă. Este cea mai onorabilă cale..de-mi-si-a, cum ar trebui să-ți sugereze șî cior-dă-cul dă că-și dîn ar-dial că dă la ce conțînie vac c inu șî dă la haBarn_ai tu tată ...nici măcar o șansă păntru puiuțul nepoțăl dă săculea ...dîrlă.

-56 (64 voturi)
Dan Andy
29.07.2021, 14:46:22

Vasii, a fost stricat samagonu` sau uleiul de baie?

-56 (62 voturi)
bob
29.07.2021, 14:48:20

Chiar așa. De ce l întrebați pe dumnealui?! Dansul este director la o fabrică de pufuleți. Ce treabă are el cu CFR, cu călătorii blocați?! Ce l interesează pe dumnealui de copii blocați în câmp?! El are alte probleme existențiale, mult mai importante. Rușine să vă fie!!!

-62 (74 voturi)
Comati Dac
29.07.2021, 14:46:44

Și-au calibrat tunurile pe CFR, azi toată presa face ca trenul. In viitorul apropiat așteptați-vă ca CFR-ul să fie mai rău decât Covid-ul, urmează privatizarea!

-47 (57 voturi)
t mihai
29.07.2021, 15:02:10

Idiotenia la superlativ...

+10 (40 voturi)

Vezi toate comentariile (24)

Modifică Setările