Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Discount pentru persoanele vaccinate care-şi fac asigurare de călătorie

0
28 Jun 2021 10:54:49
Autor: Afrodita Cicovschi
FOTO Pixabay
FOTO Pixabay

Unul dintre cei mai cunoscuţi asigurători din România a anunţat că oferă o reducere de 10% la asigurarea de călătorie persoanelor complet vaccinate, inclusiv copiilor lor, dacă sunt cuprinşi pe aceeaşi poliţă.

Discount-ul se aplică Asigurărilor individuale de călătorie în străinătate încheiate de Groupama Asigurări.
 
În 2020, Groupama Asigurări a fost prima companie care a decis să acopere în mod excepţional riscurile asociate pandemiei de Coronavirus pentru clienţii care încheie asigurări de călătorie în străinătate. Prin decizia recentă de acordare a unui discount clienţilor cu schema completă de vaccinare, Groupama Asigurări îşi reafirmă susţinerea faţă de valori precum responsabilitatea şi solidaritatea, elemente indispensabile în încercarea de stopare a pandemiei. 
 
„Una dintre priorităţile noastre a fost mereu aceea de a da dovadă de responsabilitate faţă de clienţii şi partenerii noştri şi faţă de comunitatea în care ne desfăşurăm activitatea. Încă de la debutul crizei sanitare am căutat soluţii prin care nu doar să răspundem nevoilor reale ale clienţilor noştri, cum ar fi, de exemplu, nevoia de a călători mai relaxaţi, dar şi să încurajăm un comportament solidar. Alegem să avem încredere în ştiinţă şi să ne lăsăm ghidaţi de responsabilitate şi solidaritate, aşa că ne alăturăm şi noi, prin această iniţiativă, la susţinerea ei, din convingerea că în acest efort comun, fiecare gest contează” a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări. 
 
Asigurarea se adresează clienţilor români sau străini care achiziţionează vacanţe în străinătate prin agenţii de turism sau direct prin rezervări individuale pe site-uri de profil şi poate fi achiziţionată din agenţiile Groupama Asigurări, prin colaboratori sau direct de pe site-ul companiei, www.groupama.ro. 
 
Pachetul de bază pentru asigurarea de călătorie include asigurarea medicală, asigurarea de accidente – deces şi invaliditate permanentă totală, răspunderea civilă individuală şi asigurarea documentelor în caz de pierdere de furt, cu suma asigurată în funcţie de tipul de pachet ales. 
 
Poliţa de asigurare poate fi personalizată conform nevoilor fiecărui client, prin adăugarea de acoperiri suplimentare, cum ar fi anularea călătoriei, întârzierea sau pierderea bagajului, întârzierea sau pierderea cursei aeriene, întreruperea sau extinderea călătoriei, servicii de asistenţă rutieră sau acoperiri medicale în cazul practicării unor sporturi de sezon. Clienţii au posibilitatea de a adăuga în asigurare atât adulţi*, cât şi copii, produsul neavând o limită maximă de varstă pentru intrarea în asigurare. 
 
Totodată, asigurarea pentru călătoriile în străinatate  acopera in mod derogatoriu si evenimente cauzate de diagnosticarea cu noul coronavirus. În situaţia producerii unui eveniment asigurat, clientul trebuie să apeleze în maximum 48 de ore de la producerea acestuia numărul dedicat 0374.110.115, să furnizeze informaţii referitoare la evenimentul produs şi să urmeze indicaţiile primite.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările