Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Drulă: Am schimbat Consiliul de Administraţie al Metrorex. Cine e acum la conducere

11
4 Mar 2021 16:51:44
Autor: Afrodita Cicovschi

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a anunţat joi că, în urma rezultatelor raportului de control a decis schimbarea Consiliului de Administraţie al Companiei.

„Am numit astăzi un nou consiliu de administraţie profesionist la Metrorex. Toţi membrii au experienţă de top management şi sunt complet independenţi faţă de sindicat. Echipa are mandat clar şi întreaga mea susţinere pentru eficientizarea şi restructurarea companiei”, a afirmat ministrul.
 
Noul CA Metrorex este format din:
 
Ştefan PARASCHIV - A fost între 2017 şi 2020 preşedinte al CA Romaero. Are o experienţă de 15 ani în strategii de afaceri, leadership şi managementul vânzărilor, pentru companii din ţară şi din străinătate. Absolvent de ASE, are studii perfecţionate în străinătate.
 
Mihnea JIDA - avocat, membru al Baroului Bucureşti din 2012. Are studii şi stagii de pregătire în străinătate - în Elveţia şi la Paris. Absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti.
 
Răzvan Andrei TERECOASĂ - experienţă de peste 12 ani în domeniul bancar (BCR, Eximbank, Bancpost, Citibank). Absolvent de ASE.
 
Adrian Gabriel DUMITRIU - CFO Chimcomplex, CFO Alstom, CEO Electroputere. A studiat la ASE, şi-a perfecţionat studiile la Paris, cu un masterat (EMBA) la Conservatoire National des Arts et Métiers.
 
Mihaela URZICĂ - director de strategie la OMV Petrom. Timp de 4 ani, a fost finance manager pentru OMV, în mai multe ţări din Africa de nord. Anterior, a lucrat la Petrom şi Toyota România ca manager de proiect, consultant, respectiv finance manager

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

t mihai
4.03.2021, 17:05:01

"Drulă: Am schimbat Consiliul de Administraţie al Metrorex. Cine e acum la conducere." Afro dita, întrebarea din titlu cine o pune, Drulă ?

+5 (7 voturi)
imsi1 imsi1
4.03.2021, 17:32:52

Bun in 2 luni metroul se vinde la fir vechi iar in tunele se fac apatamente. Cel putin ala de la Electroputere are mare experienta in desfiintarea intreprinderilor iar numele de Chimcomplex ii legat de tragedia de la Onesti. Ala de la Romaero ii cu mastile fabricate (mai mult nefabricate)

-2 (6 voturi)
costin panaitescu
4.03.2021, 17:56:22

CV-urile sunt impresionante si inspira sperante spre o mai buna cheltuire a banului public cu o conditie!Sa nu vina pilele PNL-ului care abia asteapta in "statie la Dristor!

0 (2 voturi)
Pop Max
4.03.2021, 17:58:14

Interesant. Un prim pas spre vinzarea Metrorexului, dupa modelul celorlalte privatizari frauduloase.

-3 (5 voturi)
Un cititor
4.03.2021, 18:08:13

Imi place de acest ministru. Sa ia ex toti ministri din toate sectoarele. Ticalosia din ultimii cel putin10 ani trebuie sa dispara.

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările