Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Electrica Furnizare lansează un nou pachet de servicii pentru clienţii business

0
Articol publicitar
25 Oct 2019 09:58:52
Autor: ADH

În contextul economic actual, scăderea costurilor şi eliminarea pe cât posibil a pierderilor reprezintă o prioritate pentru toţi consumatorii de energie electrică.

Pentru a veni in întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, Electrica Furnizare, compania din cadrul Grupului Electrica care furnizează energie electrică şi gaz, a lansat o gamă largă de servicii dedicată, în principal, segmentului clienţilor business.

Noile servicii oferite sunt destinate atât reducerii consumului de energie electrică şi, implicit, a facturii, dar şi promovării soluţiilor de utilizare a energiei regenerabile şi de mobilitate electrică pentru clienţi.

“Lansăm un pachet diversificat de servicii pentru clienţii nostri business, prin intermediul cărora aceştia îşi pot optimiza şi chiar reduce consumul de energie, cu impact direct asupra costurilor. Totodată, fiind un furnizor responsabil şi conştient de tranziţia energetică pe care o traversăm în acest moment, oferim soluţii prin care încurajăm folosirea energiei regenerabile, accesibile şi curate. De la servicii de optimizare a consumului şi audit energetic şi până la energie fotovoltaică şi mobilitate electrică, specialiştii Electrica Furnizare oferă soluţii personalizate, adaptate specificului şi consumului fiecărui client în parte” – Darius-Dumitru Meşca, Director General Electrica Furnizare.

Servicii de audit energetic

Auditul energetic are rolul de a eficientiza afacerea clientilor business. Printre beneficiile aduse clienţilor se numără: transparenţa asupra consumului energetic şi eficienţei instalaţiilor existente, identificarea măsurilor de eficienţă energetică, creşterea siguranţei în funcţionarea instalaţiilor de alimentare cu energie electrică, recuperarea investiţiilor din economiile generate, conformarea cu prevederile legale şi reducerea impactului asupra mediului.

Soluţii de racordare la reţea

Electrica Furnizare analizează modul actual de alimentare şi identifică soluţiile de scădere a costurilor cu energia electrică. Astfel, parametrii de calitate a serviciului de alimentare cu energie electrică se îmbunătăţesc. Implementarea soluţiei propuse, monitorizarea acesteia şi mentenanţa periodică cu înlocuirea fără costuri a sistemului pe durata garanţiei echipamentelor reprezintă avantajele de care beneficiază clienţii business ce au optat pentru acest serviciu.

Sisteme fotovoltaice

Electrica Furnizare oferă soluţii personalizate clienţilor care optează pentru sisteme fotovoltaice. Acestea generează energie electrică pentru propriul consum, oferind siguranţa alimentării. De asemenea, surplusul de energie poate fi livrat în reţeaua de distribuţie. Filiala de furnizare a Grupului Electrica va facilita accesul clienţilor la acest serviciu prin obţinerea tuturor avizelor necesare şi montarea instalaţiei la locaţie.

Compensarea energiei reactive

Indiferent dacă consumul de energie reactivă este preponderent capacitiv sau preponderent inductiv, Electrica Furnizare propune soluţia optimă de compensare, respectiv montarea de echipamente specializate care vor ajuta la reducerea facturii de energie electrică, fără plata penalităţilor pentru energia reactivă.

E-mobility

Electrica Furnizare vine în întâmpinarea utilizatorilor de autovehicule electrice cu soluţii simple şi eficiente privind infrastructura de încărcare (hardware şi software). Posesorii acestora au posibilitatea să-şi încarce autovehiculele la staţiile de încărcare ale Electrica Furnizare, reţea care se află în proces de extindere la nivel naţional. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările