Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Electrica oferă discount la facturi până la 31 august. Ce trebuie să facă clienţii pentru a beneficia de reducere

1
14 Jun 2021 14:39:16
Autor: Melania Agiu
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Electrica Furnizare anunţă acordarea unui discount tuturor clienţilor săi care aleg, până la data de 31 august 2021, un produs din piaţa concurenţială, în contextul încheierii perioadei de aplicare a reducerii comerciale de către furnizorii de energie electrică, în baza recomandărilor cuprinse în Ordinul ANRE nr.5/2021.

Potrivit companiei, valoarea discountului acordat pentru perioada 1 iulie - 31 august 2021 este echivalentă cu diferenţa dintre preţul din oferta pentru serviciu universal şi preţul celei mai mici oferte Electrica Furnizare din piaţa liberă – „Stabil 30", valabile la data de 1 iulie, informează Agerpres
 
Tot ce trebuie să facă un client pentru a beneficia de discount este să îşi exprime opţiunea, oricând în intervalul menţionat, pentru o ofertă concurenţială din portofoliul Electrica Furnizare.
 
„Primele şase luni ale procesului de liberalizare a pieţei de energie electrică ne-au ajutat să înţelegem şi mai bine care sunt nevoile reale ale pieţei, în acest proces de transformare, şi cum ne putem adapta pentru a răspunde cât mai bine noilor cerinţe ale consumatorilor. 
 
Electrica Furnizare a adoptat rapid o serie de măsuri în vederea simplificării fluxului de contractare online, a fluxului aplicaţiei de gestionare a cererilor şi reclamaţiilor şi a implementat soluţii de impact în sistemul informatic de facturare. În paralel, am intensificat eforturile de informare a clienţilor, reuşind în primele luni de la liberalizare să transferăm aproximativ 770.000 de clienţi din serviciul universal în piaţa concurenţială. 
 
Avem convingerea că măsurile adoptate, inclusiv discountul acordat până la finalul lunii august, vor oferi celor care nu s-au hotărât încă timpul şi informaţiile necesare pentru o alegere documentată", a declarat Darius Meşca, director general Electrica Furnizare.
 
În ceea ce priveşte contractarea prin poştă, în continuare este suficientă transmiterea, de către clienţi, a unui singur formular de selecţie ofertă în care şi-au exprimat opţiunea pentru un produs din piaţa concurenţială. În situaţia în care un client completează şi transmite mai multe formulare de selecţie ofertă, va fi luat în considerare primul dintre acestea.
 
Pentru a beneficia de serviciile Electrica Furnizare din piaţa concurenţială, consumatorii pot studia şi alege în continuare oferta potrivită, consultând pagina dedicată liberalizării pieţei. 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ionel Marcu
14.06.2021, 17:54:35

Da` comod e românul! V-am tot spus, oameni buni, că prin trecerea de la ENEL la Restart Energy mi s-a redus factura de la 81 lei/100 kW la 63 ! Nu-i o avere, doar vreo 220 lei pe an dar am obținut transferul stând în fund în fața laptopului, fotografiind și transmițând vreo trei acte (de proprietate, de identitate și o factură mai veche, pe care o aveam deja în format electronic). Așteptați să vă facă statul transferul, o va face când se va ocupa și de vânzarea castraveților producătorilor agricoli.

-3 (3 voturi)
Modifică Setările