Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Firma care a administrat cel.ro a intrat în faliment. Ce datorii are

1
23 Sep 2021 15:53:26
Autor: Afrodita Cicovschi

Corsar Online, firma care a administrat magazinul online cel.ro, cunoscută deja pentru numeroasele litigii cu eMag şi alţi profesionişti a intrat în faliment, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti, scrie ZF.

Procedura prin care trece Corsar Online nu afectează însă cel.ro, magazinul online fiind operat acum de o nouă companie, SC Brand Design Team SRL, în care acţionar majoritar este tot Tiberiu Pop, scrie ZF.
 
Corsar Online, companie cunoscută pentru că administra de peste 10 ani maga­zinul online cel.ro - unul dintre cele mai mari de pe piaţă, care a înregistrat pierderi nete în ultimii trei ani şi are în prezent datorii de aproape 9 mil. lei, va intra în procedura de faliment simplificat, conform unei sentinţe a Tribunalului Bucureşti, după o cerere în acest sens depusă de  firmă în data de 2 august.
 
Compania, deţinută de antreprenorul Tiberiu Pop, a susţinut în cererea adresată instanţei că problemele companiei au pornit de la o amendă de 1,6 mil. lei aplicată în 2019 de Consiliul Concurenţei.
 
În cadrul analizei modalitatii prin care Corsar a preluat controlul aupra domeniilor de internet, respectiv www.marketonline.ro, www.mediadot.ro şi www.azerty.ro, autoritatea de concurenţă a constatat că operaţiunea a fost pusă în aplicare, înainte de a primi autorizarea din partea Consiliului Concurenţei, prin listarea pe cele trei site-uri a ofertei de produse aparţinând Corsar, precum şi procesarea şi livrarea produselor către clienţi.
 
Corsar este o companie activă pe piaţa comercializării cu amănuntul în principal a produselor din categoria IT, comunicaţii, electronice şi electrocasnice, comercializare prin intermediul platformelor de comerţ electronic, cea mai cunoscuta fiind www.cel.ro.
 
 
Citeşte şi:

Proprietarul cel.ro, obligat să plătească daune morale de 1 leu Consiliului Concurenţei şi să şteargă un videoclip denigrator
 
CEL.ro a dat în judecată eMag, acuzând compania de încălcarea Legii privind mărcile şi indicaţiile geografice VIDEO

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

laur laur
23.09.2021, 20:12:12

In Romania FALIMENTUL ESTE o alta TEAPA DATA CREDITORILOR si in special STATULUI, in conditiile in care acelasi patron, isi face o firma noua ''curata si uscata'' cu care reincepe sa faca ce a facut si la firma falimentata, ba mai mult ''administreaza'' acelasi site de vanzari, pe care l-a administrat TOT EL dar cu firma falimentata, cu reclama mincinoasa , marfa de proasta calitate , fake-uri ,retururi refuzate pe motive absurde si alte manarii. BRAVO ROMANIA tara tuturor ȚEPELOR posibile

+8 (8 voturi)
Modifică Setările