Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Firma îţi va putea plăti cursa Bolt, atunci când călătoreşti în interes de serviciu

0
25 Jun 2019 13:14:44
Autor: Elena Deacu

Platforma de ride-sharing Bolt a lansat Bolt pentru Business, un portal care le permite companiilor să achite şi să administreze cursele efectuate de angajaţi în interes de serviciu.

Rando Rannus, General Manager Bolt pentru Business, a declarat: „Un număr tot mai mare de curse Bolt au loc în scopuri de afaceri, indiferent că vorbim despre mersul la serviciu sau despre graba de a ajunge la întâlniri cu clienţii sau la aeroport. Cele mai multe companii încă solicită facturi de la angajaţii lor pentru a putea rambursa costul călătoriei. Bolt pentru Business ajută companiile să economisească timp şi bani cu raportarea cheltuielilor individuale şi documentele aferente. În loc ca angajaţii să adune şi să raporteze individual facturile pentru călătoriile făcute prin intermediul firmelor de transport la comandă, clienţii Bolt pentru Business vor avea toate informaţiile despre cursele în interes de serviciu ale angajaţilor lor păstrate într-un singur loc, fără niciun efort suplimentar. Plata călătoriilor este, de asemenea, mult mai uşoară: în loc să rambursezi banii fiecărui salariat, plăteşti o dată pe lună prin intermediul unui card bancar al companiei sau prin transfer bancar”.

Pe noul website Bolt pentru Business, administratorii de cont pot seta reguli, pentru a controla cine şi când poate face călătorii în scop de afaceri, ceea ce facilitează planificarea şi asigură o imagine de ansamblu asupra costurilor de transport ale companiei.

Platforma le permite administratorilor de cont să stabilească şi să personalizeze cotele de cheltuieli şi numărul de curse care pot fi făcute de angajaţi. De asemenea, acestora li se poate cere raportarea scopului călătoriei înainte de începerea cursei. Platforma poate fi utilizată în egală măsură pe desktop şi pe telefon mobil.

Bolt pentru Business este o aplicaţie disponibilă în peste 25 de pieţe din Europa şi Africa, inclusiv în România. Companiile se pot înregistra pe https://business.bolt.eu.

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este o platformă europeană de ride-sharing. Bolt are 25 de milioane de utilizatori înregistraţi în peste 30 de ţări din lume. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii