Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

FOTO Lotul 4 din Autostrada Lugoj-Deva, gata de inaugurare în patru săptămâni

2
23 Jul 2019 14:00:49
Autor: Elena Deacu
Autostrada Lugoj-Deva FOTO Asociaţia Pro Infrastructură
Autostrada Lugoj-Deva FOTO Asociaţia Pro Infrastructură

Lotul 4 din Autostrada A1 Lugoj-Deva va fi gata de inaugurare în aproximativ patru săptămâni, estimează specialiştii Asociaţiei Pro Infrastructura, care semnalează că singurul punct punct rămas de finalizat este celebrul deal „al liliecilor”.

„Odiseea lotului 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se apropie de sfârşit, la şase ani de la semnarea contractului (august 2013) şi după nenumărate bâlbe administrative, manipulări, promisiuni fanteziste şi probleme tehnice. Singurul punct rămas de finalizat este celebrul deal "al liliecilor" unde constructorul (UMB) a aşternut primul strat de asfalt între cele două viaducte de acces pe sensul spre Deva, aşa cum puteţi vedea în pozele făcute ieri de un pasionat al infrastructurii din comunitatea noastră”, arată reprezentanţii API.

Ei estimează că tot sectorul de 22,14 km va fi pregătit de inaugurare în aproximativ patru săptămâni.

„Solicităm responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi celor ai antreprenorului să rezolve din timp birocraţia şi testele necesare recepţiei la terminarea lucrărilor astfel încât şoferii să poată circula imediat ce noua autostradă este gata”, conchide API.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Dream Pervertor
23.07.2019, 16:10:40

...e gata a IVa oara!

Jorj
23.07.2019, 16:11:18

Foarte buna treaba facuta de Pro Infrastructura! Eu as dona bani ca un concern de ONG-uri sa scoata un raport anual pe infrastructura in Ro asemanator cu cel al American Society of Civil Engineers, care apare la fiecare patru ani. https://www.infrastructurereportcard.org/