articolul anterior articolul urmator

Industria tutunului, reacţie la interdicţia vânzării ţigărilor în magazine

9
17 Jun 2019 13:33:17
Autor: Afrodita Cicovschi

9 Comentarii

Un cititor
17.06.2019, 15:44:57

"Interzicerea expunerii produselor din tutun în cele peste 70.000 de magazine din România care comercializează ţigarete va încuraja dezvoltarea pieţei negre" Au dreptate producatorii de tutun, comerciantii. Si acum este f mare, piata neagra. "O altă prevedere a proiectului de lege este interzicerea dreptului de informare a fumătorilor adulţi cu privire la alternativele mai puţin nocive la fumat." Prin ac. prevedere, expui fumatorul si mai mult. Ac. lege trebuie introdusa treptat. USR-istii , nu trebuie sa ia ex de la tarile unde nu se fumeaza deloc, unde ex. pe aeroport daca esti prins cu tigari esti pedepsit. Nu poti face asta deodata ! USR-istii vor pati ca Orban, cu taxarea IT-istilor, sau ca Roman cu pensiile speciale. Vedem ca fiecare are cate o "un fluture" . Sunt atatia fumatori care nu vor accepta asa o agresiune ! Vor fi taxati la vot !

-2 (2 voturi)
silent warrior
17.06.2019, 15:49:03

Hmm. Nu se specifica in articol dar cred ca prostul harnic de la USR e initiatorul. Respectiv ala care spunea ca nu ii fac lui alegatorii agenda.

-1 (3 voturi)
Un cititor
17.06.2019, 16:23:43

silent warrior, Exact ! Este o agresiune. Mi-e teama ca-i veneram, si vom trece de la un mafiot la niste dictatori ! Nu asa se face o asemenea lege ! De dat este simplu, dar sa vedem si cum se obisnuiste fumatorul ?! Consecintele pot sfarsi in incendii etc...Ia-o incet, "Mitica" ! Inca nu ai ajus stapan ! Daca el considera ca o asa lege nu trebuie sa fie in dezbatere publica, noi le putem taia elanul cu stampila. Si in cazul lor, este valabila zicala -"poporul este suveran." I-am ascultat si eu argumentele, deacord cu el, dar ia-o incet "Mitica" ! Te-ai vazut deja stapan ?! La fel au facut si desteptii de la PNL. Doar fluturi au in cap ! Ma asteptam sa vad in prim plan, legi din economie, justitie etc, nu, nu vrem pomene. Dar toti cretinii astia vin intai cu jugul. Cum pot agresa, pedepsi mai bine etc....Fa-o cu cap, si treptat, nu fi extremist, Un echilibru iti aduce un timp mai lung la guvernare. Echilibrul este obligatoriu ! Si legea, asa cum este ea acum, este cretina si fara logica. "Chestia" cu trei pereti este de o prorcarie fara egal. Prost aplicata ! In lipsa de locuri de fumat in incinta, in fata tuturor institutiilor, pe strada, pe sub geamurile oamenilor sunt doar chistoace si miros infect, imprimat in peretii din jur, chiar daca e aer liber. Aspectul este dezolant doar chistoace vezi pe jos, si nici nu poti deschide o fereastra, daca ai ghinionul sa ai la parter fumatorii institutiei !

-1 (1 vot)
silent warrior
17.06.2019, 16:32:33

E la USR un lache flausat , care se crede Mesia.... si mai e si harnic prostul. Are zeci , daca nu sute de propuneri legislative din toate domeniile. Am uitat cum il cheama, dar e caz tipic de prost fudul.... Sper ca il vor pune la punct colegii lui . Ala venise si cu legea decibelilor si cred ca tot el e bagat si in initiativa asta cretina.

-2 (2 voturi)
lucian Marius
17.06.2019, 19:50:05

Intotdeauna o interdictie absurda va avea efect de bumerang...Pe ce ma bazez (vorba lui "a lu Parizianu" din Delirul ) ...pe efectele legii Prohibitiei din SUA anilor 1920-1933 cand interzicerea alcoolului a avut drept efect consumul exagerat de alcool chiar si in randul persoanelor care nu consumasera niciodata inainte....consumul de alcool (de contrabanda) s-a triplat fata de perioada de dinainte....Este un caz cras de prostie sa ai o experienta fatala in spate si sa nu inveti nimic...Definitia prostiei este sa repeti aceleasi greseli la infinit si sa speri ca rezultatul va fi diferit...

0 (2 voturi)