Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Lidl deschide un nou magazin şi face angajări urgente

2
15 Jul 2019 14:32:59
Autor: Afrodita Cicovschi

Lidl continuă investiţiile în România prin deschiderea unui nou magazin, odată cu inaugurarea căruia se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Noua unitate, prima din oraşul Gura Humorului, este situată pe Strada Bucovina, Nr. 54 şi va fi inaugurată la data de 18 iulie.
 
Procesul de execuţie a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficienţă energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenţă şi sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalaţiile de ventilaţie. 
 
Noua unitate din Gura Humorului are o suprafaţă de vânzare de peste 1.200 m² şi dispune de 85 de locuri de parcare. Orarul de funcţionare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 şi 22:00, iar duminică între 08:00 şi 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.
 
Deschiderea unităţii din Gura Humorului, judeţul Suceava, îi aşteaptă pe clienţi cu promoţii şi acţiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar şi la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri şi altele.
 
Inaugurarea acestui magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţea fiind produse în România. 
 
Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piaţa de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de ţări din întreaga lume şi în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine şi peste 150 de centre logistice în 29 de ţări la nivel mondial.
În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajaţi, dintre care peste 6.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 240 de magazine şi 5 centre logistice. Dinamismul din activităţile de zi cu zi, rezultatele durabile şi corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Adrian Foangă
15.07.2019, 15:40:31

Cand auzi de astia doar "angajari urgente" fac. Platiti ma cat trebuie si o sa aveti angajati.

Galeriu Crestinu
16.07.2019, 01:49:36

...iar e nevoie de slugi prost platite .....