Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Locuri de muncă pentru români în Irlanda. Ce salarii se oferă

0
14 Jan 2016 13:34:15
Autor: Adina Vlad
Pe piaţa muncii din Irlanda se caută români cu specializare
Pe piaţa muncii din Irlanda se caută români cu specializare

Mulţi români se află în căutarea unui loc de muncă în Occident pentru un salariu mai bun. Irlanda este una dintre pieţele vizate, în special de cei cu înaltă calificare, întrucât caută printre români ingineri, doctori, asistenţi medicali sau şoferi. „Adevărul“ îţi prezintă câteva locuri de muncă pentru români în Irlanda, pe baza informaţiilor de pe portalul specializat tjobs.ro.

Locuri de muncă pentru români în Irlanda. Ingineri

O firmă care oferă servicii de automatizări în domeniul farmaceutic din Irlanda angajează cinci ingineri cu experienţă de cel puţin trei ani în programare Delta V, DCS System Platform, Emerson Process management Delta V Platform. De asemenea, se cere cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat. Salariul lunar brut este cuprins între 2.500 de euro şi 5.000 de euro, negociabil. În plus, se oferă cazare şi asigurare. O altă firmă din Irlanda caută un inginer cu experienţă relevantă în domeniul raparaţiilor aparatelor şi componentelor electronice, cu bune abilităţi de cositorit pe dispozitive PTH şi SMT, cu bune cunoştinţe în repararea componentelor SMP, VSD şi a păcilor analogice. Se cer studii superioare în domeniul electronic sau electrotehnic şi cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat. Salariul lunar brut este de 2.500-3.000 de euro, negociabil. În plus, se plătesc orele suplimentare şi există posibilitatea promovării, se arată în anunţul de pe portalul tjobs.ro
 

Locuri de muncă pentru români în Irlanda. Medici

Şi medicii sunt cautaţi pe piaţa irlandeză. Se caută 20 de medici rezidenţi şi specialişti în pediatrie, radiologie, obstretică-ginecologie. Salariul minim brut pentru medicii rezidenţi este de 39.000 de euro pe an (3.250 de euro pe lună), plus gărzile, iar pentru medicii specialişti – de 55.000-70.000 de euro pe an (4.600 – 5.800 de euro pe lună). Se acordă asistenţă pentru înscrierea în Colegiul Medicilor din Irlanda, cerinţă obligatorie. De asemenea, se cere diploma de absolvent Medicină Generală sau medic specialist, certificat de conformitate eliberat de Ministerul Sănătăţii din România, limba engleză la nivel avansat şi experienţă de minimum trei ani pentru medicii specialişti şi de şase luni pentru rezidenţi.   
 

Locuri de muncă pentru români în Irlanda. Asistenţi

De asemenea, în prezent, potrivit anunţurilor de pe tjobs.ro, se caută peste 60 de asistenţi medicali români pentru unităţile din Irlanda, salareiul fiind de 17-20 de euro pe oră. Se cere cunoaşterea limbii engleze la nivel mediu. 
 

Locuri de muncă pentru români în Irlanda. Şoferi

Şi şoferii români sunt căutaţi în Irlanda. O companie angajează 10 şoferi profesionişti, posesori de atestat profesional şi permis de conducere categoriile B, C, E, cu card tahograf, care să deţină un cazier curat şi cu o experienţă de cel puţin 12 luni pe tiruri de 40 de tone. Salariul mediu brut este de 1.800 de euro pe lună, potrivit anunţului de

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările