Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Locuri de muncă pentru români în Polonia

0
21 Jan 2016 14:40:15
Autor: Redacţia Adevărul
Programatorii români sunt căutaţi de companiile din Polonia FOTO Arhiva Adevărul
Programatorii români sunt căutaţi de companiile din Polonia FOTO Arhiva Adevărul

În căutarea unui loc de muncă mai bine plătit decât în ţara noastră, românii se îndreaptă spre pieţe din Occident, însă sunt şi state din regiune aflate în căutare de specialişti pe piaţa românească. „Adevărul“ îţi prezintă câteva locuri de muncă pentru români în Polonia, pe baza anunţurilor de pe portalul specializat tjobs.ro.

Locuri de muncă pentru români în Polonia. Programatori

Două companii din Polonia caută pe piaţa românească 30 de programatori, fiind dispuse să ofere un salariu lunar brut de până la 15.000 de euro. Se cere cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat şi cel puţin doi ani de experienţă în domeniu – cunoaşterea JavaScript, HTML, CSS. Locurile de muncă sunt în Varşovia.
 

Locuri de muncă pentru români în Polonia. Specialist în vânzări

O compania din Polonia angajează trei români pentru postul de specialist în vânzări, durata contractului fiind de trei luni. Se cere experienţă în lucrul cu clienţii corporate, cunoaşterea pieţei hoteliere, abilităţi de negociere şi buna cunoaştere a limbii engleze. Salariul lunar brut este de 3.000-4.000 de zloţi (670-900 de euro). 
 

Locuri de muncă pentru români în Polonia. Director comercial

De asemenea, o companie din Varşovia caută director comercial pentru o companie producătoare de sisteme de securitate, salariul brut fiind de 10.000-11.000 de zloţi pe lună (2.200-2.500 de euro). Se solicită cel puţin trei ani de experianţă ca manager, cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat şi deţinerea unui permis de conducere, categoria B.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările