Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Ludovic Orban: În fiecare zi descoperim noi bombe în buget. Încercăm să reparăm stricăciunile

8
12 Nov 2019 15:22:02
Autor: Afrodita Cicovschi
Ludovic Orban susţine că în fiecare zi descoperă noi găuri în bugetul lăsat de PSD
Ludovic Orban susţine că în fiecare zi descoperă noi găuri în bugetul lăsat de PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi, după şedinţa conducerii PNL, că în fiecare zi descoperă „noi bombe în buget”, pentru care e nevoie de intervenţii prompte, menite să „repare stricăciunile”.

”Am prezentat pe scurt prima săptămână a Guvernului pe care-l conduc şi problemele fără număr care trebuie rezolvate din cauza incapacităţii, relei voinţe şi indolenţei Guvernului PSD”, a anunţat Orban, adăugând: ”În fiecare zi descoperim noi bombe, noi bombe în buget şi noi situaţii care reclamă o intervenţie promptă pentru a repara stricăciunile”.
 
”Am cerut grupurilor parlamentare sprijin pentru activitatea Guvernului şi am prezentat planurile”, a afirmat premierul.
 
Anterior, la instalarea ministrului Tineretului şi Sportului, Orban a anunţat că în fiecare zi mai descoperă câte o gaură şi câte o cheltuială care trebuia făcută, enumerând rambursări de TVA de peste 5 miliarde neonorate, întârziate faţă de termenul legal, lucrări de PNDL, situaţii de lucrări avizate spre decontare de peste 5 miliarde, care datează de luni de zile şi niciun leu în buget pentru decontările respective, concedii medicale neplătite de şase luni de zile de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, scrie news.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Ciprian Ch
12.11.2019, 15:31:35

si lista va fi lunga.... si inca e de-abia inceputul...

0 (2 voturi)
George Luca's
12.11.2019, 15:38:36

Da, bai Boc2, asa-i! Deja se aud fasurile de la cum le dezamorseaza clientela voastra de genisti proaspat instalata.

0 (4 voturi)
Hoher Herman
12.11.2019, 15:49:32

Stim, mey Lajos, mey. Greaua mostenire, bla, bla. Doar ca foamea voastra la ciolan este prea mare ca sa refuzi "greaua mostenire". Punem pariu, mey Lajos ca "mostenirea" de pe urma ta o sa fie si mai grea? Pleca ai vostrii, vin ai vostrii. Se schimba doar "ciolanarii".

+1 (3 voturi)
LochRoagPM
12.11.2019, 15:57:48

#ludovicelfalnic, tu, pui dă săculici brașovean , nu ar trebui să te ocupi de guwernerul mieu? Chiar așa, plăvanul confortabil pe 37% (jinerele săculiciului lăzurcă de la sighii dîn ardial)din voturi nu poate să iasă la bătaie ca să-l vadă toată țara ?! După ce l-ați fezandat pe borno bachi de săracu nici nu mai știe pe unde calcă, acum fuge răvășitorul liberal-buJetar ca dreaq de tămâie la chemările de sirenă ale samuraicei pesedelei. Tare îmi este că #ludoviccelfalnic devine pe zi ce trece #ludovicceljalnic. referitor la dezastrul în care se află țara, #ludiviccelfalnic o arde langa că suntem în prăpastie , ba că sare țara-n aer Nimic mai adevărat . Mallurile se surpă dă clienți, toată țara este o parcare plină de mașini una și una, cânii e grași șî sănătoși” și umblă dezlegați pă străzi, studenții au gratuități, ITul nu plătește impozite șî taxe, burduja beyzaade este numit prin ”concurs de belit ulea la urs” la transelectrica și câte și mai câte grozăvi. Hai ludovice pui dă săculici , treci la treabă că țara trebuie guwernată. Lasă-l pe răvășîtor să se dăscurce că doară este profesor dar șî liberal dă driapta. Să fi realizat acum că borno bachi ar fi fost un contracandidat mai facil decât samuraica veo?! Atunci vă dă nasol cu ghinion , săculicilor !

0 (2 voturi)
Alexandru Preda
12.11.2019, 16:02:57

Nu va mai dați atâta importanta, liberali uzurpatori ai puterii în stat!

-1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările