Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Marile magazine afirmă că sunt bine aprovizionate: Nu există motive pentru a face stocuri

4
6 Nov 2020 16:58:57
Autor: Elena Deacu

Marile magazine din România fac apel la clienţi să nu se înghesuie la cumpărături în acest weekend, în contextul noilor restricţii care vor intra în vigoare luni, afirmând că sunt bine aprovizionate şi că nu există motive pentru a face stocuri personale.

„Magazinele membrilor Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) sunt pregătite – atât la raft, cât şi în depozite, cu stocuri de alimente şi produse de igienă şi sanitare, chiar şi în condiţiile în care este posibil ca în acest sfârşit de săptămână să se înregistreze o uşoară creştere a cererii şi numărului de consumatori”, arată asociaţia, într-un comunicat de presă.

AMRCR îi asigură pe clienţi că magazinele vor rămâne funcţionale, bine aprovizionate şi nu există motive pentru a lua în calcul constituirea unor stocuri personale suplimentare.

„Facem un apel către toţi consumatorii să ţină seama de condiţiile privind autoprotecţia (purtarea măştii, păstrarea distanţei de siguranţă etc.) şi să respecte indicaţiile personalului de pază şi ordine în ceea ce priveşte accesul în magazine”, arată asociaţia.

Totodată, AMRCR informează că au fost revăzute procedurile de transport şi aprovizionare, se analizează oportunităţi suplimentare pentru produsele şi producătorii locali, precum şi soluţiile de personal în contextul noilor limitări preconizate a intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

bios
6.11.2020, 18:17:47

Tocmai asemenea asa-zis articole iresponsabil , produse de tot felul de pseudo-ziaristi/e, sunt cele care impulsioneaza trogloditii sa isi faca stocuri inutile.

defu gabi
7.11.2020, 10:56:09

bios In primavara am auzit aceleasi asigurari de 2 bani privind stocurile... Dupa ce s-a dat "stingerea", cu greu am mai gasit ceea ce consumam de obicei si sub necesarul familial intrucat fusesera rationalizate ca in timpul comunismului la 2 produse/om... Plus de asta, la magazinele din jurul domiciliului nu mai gaseai decat vechituri scoase buluc la raft sa scape de ele... Mi-am dereglat sist. digestiv din pricina imposibilitatii de a achizitiona produsele cu care eram obisnuiti in familie. Inca de acum o luna, taxiurile au facut carausie intensa cu cetateni & produse (rezerve pe cel putin 6 luni). Semn ca unii stiau cu precizie ce planuri au Klaus & Comp. din noiembrie incolo...

Edmond Wolf
7.11.2020, 12:28:52

Responsabilii României sunt fericiți că mori. Nu contează cum: de covid sau de foame, important e să dispari.

bios
7.11.2020, 18:17:05

Paranoia...

Modifică Setările