Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Mesajul emoţionant al hotelierilor greci pentru turiştii români: Scuzele nostre sunt o obligaţie către prietenii noştri

8
23 Jul 2020 08:31:27
Autor: Elena Deacu
Thassos este una din destinaţiile preferate ale românilor care merg în Grecia FOTO Shutterstock
Thassos este una din destinaţiile preferate ale românilor care merg în Grecia FOTO Shutterstock

Hotelierii greci pun preţ pe turiştii români care îi vizitează în fiecare an, motiv pentru care au decis să le mulţumească acestora printr-un mesaj emoţionant.

Un reprezentant al hotelierilor din Skala Potamia, Thassos, a postat de mulţumire, pe un grup de Facebook dedicat turiştilor români în Grecia, în care îşi oferă de asemenea scuzele pentru situaţia în care guvernul grec îi pune pe românii care au ales această destinaţie de vacanţă.

Iată mesajul integral al hotelierilor:  

„Consiliul hotelierilor din Skala Potamia, Thassos, precum şi locuitorii staţiunii, am dori să mulţumim şi să salutăm toţi turistii care dea lungul anilor ne-au arătat suportul lor prin prezenţa constantă din fiecare an.

S-au creat legături puternice între prietenii noştri, familiile de români, care vin în fiecare an pe Insulă, şi noi, hotelierii, antreprenorii,... care vă aşteptăm şi facem tot posibilul să vă bucuraţi de cea mai bună ospitalitate.

Cu toate acestea, în acest an Covid19 a pus multe piedici şi a dus la impunerea multor condiţii negative pentru prietenii noştri români. Adevărul este că de la începutul primei luni de la deschiderea vămilor (perioada post carantină) pentru prietenii noştri balcanici, am fost martori la o creştere significantă a cazurilor de Covid 19, motiv pentru care guvernul Greciei a decis să facă nişte schimbări atât pentru siguranţa populaţiei elene cât şi cea a turiştilor. Guvernul nostru a impus măsuri stricte de sănătate pentru siguranţă tuturor împotriva pandemiei, însă care au făcut foarte dificilă intrarea în ţară a turiştilor. Rezultatul fiind o mare nemulţumire şi dezamăgire a prietenilor noştri români, dat fiind faptul că intrarea în Grecia se face cu:

A. Costuri mari, datorită testelor obligatorii

B. Oboseală multă, datorită faptului că timpul de aşteptare în vamă este foarte mare

C. Incertitudine datorită schimbărilor subite şi deciziilor neaşteptate ale guvernului nostru

De aceea considerăm că scuzele nostre sunt o obligaţie către prietenii noştri români pentru situaţia actuală şi vă promitem că mereu vă vom aştepta cu speranţa să ne vizitaţi, an de an, întotdeauna sa ne revedem cu bine şi sănătoşi!!!”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Vasile Vasile
23.07.2020, 08:57:17

Doamne ce tara si ce oameni de aur. Nici intr-un milion de an n-ai fi vazut asa ceva de la hotelierii nostri. Romanii merita sa aiba interzis in Grecia, ar trebui sa-si faca vacantele pe litoralul ala infect, cu gandaci, alge si chelneri sictiriti.

+1 (1 vot)
Ionel Marcu
23.07.2020, 08:57:39

Cred și eu, grecii din turism trăiesc! Țara e pietroasă, prea mult nu pot scoate din agricultură, cu munca nu s-au omorât niciodată, au trăit trei-patru milenii din bișniță, acum au schimbat-o pe turism.

-2 (4 voturi)
Dalv Vlad
23.07.2020, 09:31:24

A fost unul dintre cele mai mari imperii din aceasta parte a planetei (Pamant ca sa nu fii confuz), a pus bazele democratiei iar tu spui ca sunt o tara de bisnitari. Pai despre noi ce ai de zis?

+1 (1 vot)
Azzumbo Jo
23.07.2020, 10:41:32

Un gest decent de PR

-1 (1 vot)
Azzumbo Jo
23.07.2020, 10:49:23

Reactia hotelierilor din Thassos e justificata si de publicarea, intr-o revista din Atena, a unui reportaj in care turistii romani tipici erau prezentati ca niste familisti care se aseaza la terasa, comanda doar bere si cafele, dar mananca fara jena tartine, chipsuri si pufuleti din papornitele de plaja. Mesajul reportajului era ca, pe seceta de turisti provocata de Covid, hotelierii din nordul Greciei au ajuns sa se multumeasca si cu acesti turisti de mana a treia.

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările