Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Guvernul Tudose începe anul cu stângul. Doina Pană şi-a dat demisia. Rămâne cu eticheta lipită de Ponta: Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?

17
3 Jan 2018 16:24:50
Autor: Afrodita Cicovschi

17 Comentarii

IonIon Codreanu
3.01.2018, 16:29:57

Interesant... Oare cine a ”demisionat-o”? Dragnea sau Tudose?

+2 (2 voturi)
Ionel Marcu
3.01.2018, 17:01:18

Las' că găsește Dragnea una mai tânără și mai sexi! Nu cred că îndrăznește să-și pună gagica dar ce ziceți de Ramona Georgescu ?! Arată bine și e talibană psd, altceva nici nu contează la ăștia.

+4 (4 voturi)
Radu Mircea
3.01.2018, 16:32:00

# Aha !!! '' Fa Doino '' paraseste barca . ( nu aia de la inundatii trasa de jandarmi ) . O fi mirosit ceva , ca are totusi o virsta , e versata . Va provoc prieteni sa-mi spuneti un lucru , un singur lucru facut de madam Pana in mandatul asta . Sa fi salvat si ea o veverita , un jder , o nevastuica , un soarece cu ochi albastri , ceva memorabil pentru posteritate si pentru o caruta de bani incasati in 7 luni de ministeriat .

+8 (8 voturi)
ion popescu
3.01.2018, 16:47:14

Ce grea pierdere !!! O asemenea competenta ne paraseste !!! Nu ma pot mangaia decat cu gandul ca un alt cadru de nadejde al partidului, desigur, la fel de competent , ii va lua locul !

+4 (4 voturi)
contributor contributor
3.01.2018, 17:16:48

Şorecii părăsesc corabia ! Această individă era una din trâmbiţele purtătoare de mesaj ale PSD-ului, veşnic prezentă pe la TV-urile partizane sau nu, alături de cealaltă distrugătoare de şcoli româneşti. În loc să se ocupe de padurile taiate si râurile României, distruse de mafia micro-hidrocentraleor, ea apăra Justitia PSD în parlament. Revedeţi filmuleţele parlamentarei USR Chichirău, unde, la un moment dat, cu un zâmbet plin de ipocrizie "made in PSD", madam Pană, care tocmai participa la masacrarea justitiei româneşti, în timp ce USR-ul protesta, eructează, cu mânie proletara, fraza : "Sunteti niste trădători de ţară!". Acesta este cinismul arogant al membrului de partid devotat si orb la suferinţa unei ţări prădate de mafia "socialistă". Este exact fraza care ar trebui tatuată pe fruntea tuturor PSD-iştilor ! Nu este nici o pierdere pentru sănătatea Roma^niei. Din păcate, râmâne parlamentar, ceea ce trădează credo-ul politic românesc : decât să lucrezi "ca si" ministru, din greu pentru ţară, că de aia ai fost ales, toţi preferă catifeau "activităţilor" parlamentarului cu pensie specială, un dulce si perpetuu "dolce farniente", unde singurul efort este acela de a semna "ca primarul" documente niciodata citite sau înţelese. Niste capuse parvenite !

+4 (4 voturi)