Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Ministrul Transporturilor, nemulţumit de cum îşi face treaba Compania de Drumuri. Activitatea de pe şantiere va fi monitorizată

0
12 Mar 2018 16:23:00
Autor: Afrodita Cicovschi

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de modul în care angajaţii CNAIR gestionează lucrurile, susţinând că ritmul este lent şi că personalul pare ancorat în rutină.

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova,a postat luni, pe pagina sa de facebook, un rezumat al întâlnirii cu directorii din Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), cu care a discutat despre reînceperea lucrărilor pe şantiere.
 
Oficialul de la Transporturi le-a spus şefilor Companiei de drumuri că nu este mulţumit de prestaţia lor.
 
„Ritmul este lent. Vă cer tuturor celor de faţă şi celor pe care îi coordonaţi să manifestaţi proactivitate. Nu mi s-a părut că în companie lucrurile funcţionează decât în umbra unei rutine care, din păcate, şi-a pus amprenta în ultimii ani asupra CNAIRŢ, a spus Şova.
 
Acesta a sugerat că angajaţii ar trebui să-şi schimbe atitudinea şi să arate mai mult interes faţă de atribuţiile ce le revin.
 
„De acum, vor avea o nouă şansă exclusiv cei care au determinare şi care vor să-şi schimbe atitudinea faţă de instituţia care le plăteşte salariile. Aştept ca schimbarea atitudinii să se vadă în rezultatele pe care le generaţi”, a spus ministrul Transporturilor în cadrul întâlnirii.
 
Ministrul Lucian Şova a cerut o monitorizare serioasă a activităţii de pe fiecare şantier în parte şi a impus discuţii săptămânale, atât cu regionalele cât şi cu antreprenorii care au contract cu CNAIR.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii