Ştiri economice

articolul anterior articolul urmator

Moneda digitală OneCoin ajunge în România

1
19 May 2017 14:09:26
Autor: Afrodita Cicovschi

Moneda nu poate fi victimă a atacurilor hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume. Se estimează că în cadrul târgului financiar care va avea loc la Romexpo se vor realiza tranzacţii de produse şi servicii de aproximativ 10 milioane de euro.

Peste 500 de comercianţi şi aproximativ 50.000 de vizitatori sunt aşteptaţi, în weekendul 2-4 iunie, la Romexpo-Bucureşti, la „3 Day Kickstart Marathon”, primul târg din România de servicii financiare alternative de plată, dezvoltate în jurul platformei web Deal Shaker, unde se tranzacţionează cu moneda digitală OneCoin.
Spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin este imposibil să fie folosită în cazuri cu valenţe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume, consideră KeySfin.
 
„Zeci de mii de comercianţi din lumea întreagă, din diverse domenii, de la comerţ la turism, transporturi şi IT&C acceptă plata cu minim 50% în OneCoin, pe platforma Deal Shaker. Astfel că cei înscrişi în comunitatea OneLife au acces la oferte incomparabil mai bune decât cele standard”, se arată în comunicat.
 
Modelul de afacere al platformei OneLife se bazează pe conceptul vânzarii directe, în care membrii comunităţii pot obţine profit prin recomandarea şi vânzarea de pachete educaţionale despre moneda digitală şi managementul financiar.
 
„Sistemul OneLife are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului”, a spus Cristi Calina, OneLife Romanian Diamond.
 
În cadrul evenimentului, experţii români şi internaţionali vor prezenta, pe înţelesul tuturor, toate informaţiile despre moneda digitală OneCoin şi despre Platforma Deal Shaker, iar membrii comunităţii îşi vor prezenta poveştile de succes şi vor susţine, cu argumente concrete, oportunitatea oferită de accesul în comunitatea OneLife.
 
Potrivit organizatorilor, se estimează ca cei peste 50.000 de vizitatori şi comercianţi prezenţi la „3 Day Kickstart Marathon” vor realiza tranzacţii de produse şi servicii de aprox. 10 milioane de euro.
Platforma Deal Shaker este interfaţa digitală online pe care sunt prezenţi peste 3 milioane de oameni din 240 de naţionalităţi, membri ai comunităţii OneLife.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Dana. Aurelian
1.06.2017, 10:24:14

ATENTIE OAMENILOR DE BUNA CREDINTA https://en.wikipedia.org/wiki/OneCoin Daca cititi cu atentie ce spune nu doar wikipedia ci institutii ale mai multor state veti afla ca OneCoin este inchisa ,interzisa sau urmarita in unele continente, si in zeci de tari de catre institutii cum ar fi la noi ANAF , DNA, DIICOT , POLITIA ECONOMICA SI NU NUMAI, incepandu-se sa se faca arestari ,sa se dea amenzi enorme ,si se inchida oameni si sa fie cercetati pentru promovarea acestei afaceri. Eu doar vreau sa verificati inainte de a posta ceva atat de grav care poate influenta intr-un mod tragic viata poate a mii de oameni.Chiar daca articolele par a fi platite si cel care le-a postat online se vede clar ca habar nu are ce posteaza si ce repercusiuni poate sa aiba . Va multumesc

Modifică Setările